Ayisigi45 Sıkıldım artık hayatım lı kelimelerle kaydetmek daha ask dolu bisey istiyorm ama bulamıyorum yardım pleaseeeee
Cansuzana Ben serseri kaydettim hem hoşuma gidiyor ona söyleyince onun da hoşuna gider .. hem de canım cicim den sıkıldım değişik bişey kaydettim😂
Imasleeper Ayisigi45 kavga etmiştik ismini yazdım bidaha da çevirmedim her kavga ettiğimizde telefonumdan falan siliyorum onu sanki evde görmeyecek gibi jejsnenahhahq
Deletedmom622772 Imasleeper bu ben djdndjfk bütün fotoğrafları kaldırıyorum gözüm görmesin diye aksam evde olmasının dısında sorun yok 😂😂
UmutsuzPolyanna İşler ciddileştiğinden beri “ Aşkım ♡ ” yazıyor daha aşk dolu bir kelime yok bence jsjjdhs🤣🤣 Ayisigi45
neslican0644 Ayisigi45 senelerdir nefesim diye kayıtlıydı. Ben yeni doğum yaptım haliyle şiştim oda benim inadıma yapar gibi zayıflayınca inadına telefonuma “kuru göt 💩” diye kaydettim 😂😂 1 hafta böyle kalacak 😂😂
Seyturak Ayisigi45 kurt bakışlım Aslan yeleli saçlım 😂 ismi İbrahim,İbrahimoviç diye kaydettim öyle kaldı adam ya