Gorkemm Babynative valla ben hep ekşi yedim sürekli canım ekşi çekti hiç tatlı yemedim ama erkek oldu😂
Havanur72 Babynative kızımda bir oturuşta 3 tane yemıstım oglum da limon deıl ama eksi tuzlu seyler cekıyo canım tatlı asla yıyemem
Sinoooom Babynative limonu tuzlayıp kaç Kez yediğimi hatırlamıyorum hala da aynı 😂 tatlı görünce de kaçacak delik arıyorm 😂 oğluşum olacak 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
AysunUgur Babynative ekşi aşerdim, tatlıdan ve şeker içeren herşeyden midem bulandı, oğlum oluyor , asla böyle hurafelere inanmayın 😅
Elif127 Babynative ekmek arası turşu yedim limon tuzlayıp yedim durmadan ilk üç ayımda şimdi 4 buçuk aylık oğluma hamileyim 😍💙🙈🤩
Anneyimmmmm5 Elif127 peki ya benim simdi canim tursu ve ekmek cekmesi 😂😂😂 yanlis anlamayin surekli yiyorum ztn 😂
Cansuzana Ekşi tatlının cinsiyetle alakası yok bence canınız ne çekerse onu yersiniz ben 3 aylıkken elmayı tuzlayıp yerdim şimdi beş aylık hamileyim armutları doğrayıp çikolatalara bandirip yerim bebişim de kız😂😂
Tiredmother Babynative paso turşu yedim ekşiyi istiyorum erkek olcakmış bugün öğrendim , kızımda da tatlı yiyodum hiç bulantım olmamıştı bunda 4. Aya geçtik bulantım bitmedi inanmıyorum o hurafelere artık😂
1gh Babynative İlk hamileliğimde hiç kusma bulantı olmadı hep tatlı yedim eşkiden soğumuştum kızım oldu, Şimdide ikinci hamileliğimdeyim ilk beş ay eşki yedim oğlum olacak inşaAllah 🙏İnanmayın böyle şeylere
Anneyimmmmm5 Babynative bende inanmıyorum artık çünkü ilk haftalarda aşırı derecede tatlı yiyordum tatlıyı sevmem hep erkek olacak dediler bu aylardaysa aşırı derecede ekşi tuketiyorum hatta limon bile yiyorum kızım olacak inşallah ondan inanmiyorum yani
Meryemtolga Babynative Alakasi yok canim tamamen vucut gereksinimi ile alakali. Kaşık kaşık limon tuzu yedim. Eksi ne varsa aserdim. Limonsuz hic birsey yiyemedim. Sonuç YİGİT ALP💙🤣
Tontikannesi Babynative bende tuttu normalde tatlıyaçok düşkünümdür ekşi sevmem hamileliğimin İlk zamanları limonla bütünleşmiştim hep ekşili şeyler çekti canım nasipse haziranda doğucak kızım