Gamzeates Babynative sanmıyorum ilk hamileliğim de hep ekşi yedim limon bolca oğlum oldu gerçi bunda da hep ekşi ve acı yiyorum kızım oluyor Allah nasip ederse yani pek alakalı olmuyor canım
Reyhan35 Babynative asla değil ben deli gibi limon turşu yiyorum oğlum olucak inşallah 26 haftalığız 🥰
irem-Dora Babynative yoo bence kesinlikle hurafe, çünkü full ekşi aserdim. Hatta limonu tuzlayıp yiyordum artık turşu kesmeyince ama oğluşum olacak ,😅
irem-Dora Babynative fazlası zarar, asidik olduğu için diş minesine zarar verebilir, midenizi rahatsız edebilir ama abartmadan yiyebilirsiniz. C vitamini sonuçta
Havanur72 Babynative kızımda bir oturuşta 3 tane yemıstım oglum da limon deıl ama eksi tuzlu seyler cekıyo canım tatlı asla yıyemem
Bendiyebiri Babynative bişey olmaz canım ye bende ilk zamanlar mide bulantısından canım hep limon istiyordu bu arada kızım olacak 😁 ama sonra tatlı da çekmeye başladı karışık yani ekşi tatlı olayıyla çok alakası yok 😌
gldn065807 Babynative hayır benim kızım olacak ful tatlı aserdim oğlumda da eksi yedim tatliyla alakam yoktu
Elifkc Babynative bence alakası yok. Sürekli tatlı yiyorum. Tursudur, eksidir düşününce bile midem bulaniyo 😁😁