Kbrayankkk pinarakin1 sen stres oluyosun doğum için benim bebe yazin dis çıkartıyo yaza denk geliyor ben napayım djjdjd
Miniktosbaa pinarakin1 yok walla sağ Salim girim çıkim bebeğimi kucama alim başka bir düşüncem yok yazmış kışmış hiç dert değil 🤲🏻
Nistik pinarakin1 Ne güzel işte d vitamini. Ne demisler gunes girmeyen eve doktor girer. Bnmde Tam tersi hiç güneş almiyo. Guneş işiğına hasretim.
Nil2736 pinarakin1 kendimi çocuk sıck havaya denk geliyo kışa toparlr biraz diyerek teselli ediyorum.
Zehragniken _Arzu_ evden dışarı adım atmam herhalde. Bi tek anneme giderim Bi arka balkonu var yazın püfür püfür esiyor orda otururum artık 🤣 siz kaç haftaliksiniz
_Arzu_ Zehragniken ben şuan 11+4 haftalığım yok evde kilimanın önüne yatıp doğuma kadar eşimi batırmayı düşünüyorum:)
minik22 pinarakin1 mayısta doğurcam inşallah ağustos sonu kızımı ilk tatiline götürcem diye mutluyum 😀
Melike13 minik22 bende öyle bakalım nasıl geçicek rahat gidicekmiyiz çok uzak yer tercih etmedik ama inşallah rahat geçer 🥰🥰
pinarakin1 minik22 bende 29 nisanda doğurdum yazın tatile çıktım bir başka güzel oluyor İnan o tatlı telaşlar her şeyi ayrı hatıra bol bol foto çekilmek lazım
Ftynur Zehragniken Benimde 4 ay şimdiden kara kara düşünüyorum doğudayım şuan bile ince bişeyle iyiyim yazın naparım🤦♀️
NeseA Benim doğumum haziran 27 görünüyor evim de çok sıcak:) ama bi taraftan iyi benim için soba derdim yok en azında:) kızım 3 temmuzda doğmuştu sıcaklardan dolayı 200gram sıvı kaybetti hastaneye yattık. Inşallah bir daha böyle bi sorun olmaz
byzogrtmn Zehragniken bende ayni temmuzda istanbul felaket ama önemli olan sağlık diyorum sağlıkla gelsinler önemli olan o😊
Melisss007 pinarakin1 Alanya’da yaşıyorum ve Haziran sonu doğum galiba şimdiden o sıcağın stresi sardı burada sadece sıcak olsa iyi bir de nem olduğu için napıcam bilmiyorum😂
Askiletotomsu Zehragniken aynı günün gebeleri😅olarak bende katılıyorum sana . Belki bir iki hafta erkendogururz Bence öyle olacak hatta 😅hurma mi yesek napsak hatta
Zehragniken Askiletotomsu ağustos 30 gözüküyor benim ki, 1 2 hafta erken olsa nolcak 🥲 yine aynı. Annem beni 7 ağustosta doğurmuş neler çektim diyor o sıcaklar da🥲🥲🥲
twinboymama pinarakin1 ühühüü ağlamak istiyorum. evim sabahtan akşama kadar güneş alıyor en çok da yatak odası. gece oda resmen hamam gibi oluyor. koruyorum da halbuki. ikizlere gebeyim nasipse de 36. haftaları görürsek ağustos sonu oluyor 😭 bunu çok düşünüyorum yazın ne yapacağım diye. klima klima bi yere kadar oluyo 🥺