Limonzeytin pinarakin1 Bende sıcağı hiç sevmem benımde naspse ağsts sonu eylül başı görünüyor bilmiyorum ne yaparım o sıcaklarda 😏
pinarakin1 Afynl_03 evet bende ilk çocuğumu nisanda sıcaklar basmadan dünyaya getirdim yaz bebeği de kolay bakılıyor tam bir kaymaktı benim açımdan
pinarakin1 Poyrazin_annesi damacanayla da su al hastaneden çıkmadan bitirirsin öyle yanıyor insanın içi 😹😹
Elif9292 pinarakin1 oh ne guzel vala bn iki kizimi kişin dogurdum o daha zordu insan bebegi nasil sarip sarmayalacagini bilemiyor ama yazin giydir ince kiyafet at ustune ince bi ortu oh mis bide benim canim hic su istemiyordu kilolar oldugu gibi kaldi.Şimdi en azindan temmuz sonu dogumum olacak ictigim sular sayesinde kiloda verebilir ben seviniyorum acikcasi 😁
Kbrayankkk pinarakin1 sen stres oluyosun doğum için benim bebe yazin dis çıkartıyo yaza denk geliyor ben napayım djjdjd
Miniktosbaa pinarakin1 yok walla sağ Salim girim çıkim bebeğimi kucama alim başka bir düşüncem yok yazmış kışmış hiç dert değil 🤲🏻
Nistik pinarakin1 Ne güzel işte d vitamini. Ne demisler gunes girmeyen eve doktor girer. Bnmde Tam tersi hiç güneş almiyo. Guneş işiğına hasretim.
Nil2736 pinarakin1 kendimi çocuk sıck havaya denk geliyo kışa toparlr biraz diyerek teselli ediyorum.
Zehragniken _Arzu_ evden dışarı adım atmam herhalde. Bi tek anneme giderim Bi arka balkonu var yazın püfür püfür esiyor orda otururum artık 🤣 siz kaç haftaliksiniz
_Arzu_ Zehragniken ben şuan 11+4 haftalığım yok evde kilimanın önüne yatıp doğuma kadar eşimi batırmayı düşünüyorum:)
minik22 pinarakin1 mayısta doğurcam inşallah ağustos sonu kızımı ilk tatiline götürcem diye mutluyum 😀
Melike13 minik22 bende öyle bakalım nasıl geçicek rahat gidicekmiyiz çok uzak yer tercih etmedik ama inşallah rahat geçer 🥰🥰
pinarakin1 minik22 bende 29 nisanda doğurdum yazın tatile çıktım bir başka güzel oluyor İnan o tatlı telaşlar her şeyi ayrı hatıra bol bol foto çekilmek lazım
Ftynur Zehragniken Benimde 4 ay şimdiden kara kara düşünüyorum doğudayım şuan bile ince bişeyle iyiyim yazın naparım🤦♀️
NeseA Benim doğumum haziran 27 görünüyor evim de çok sıcak:) ama bi taraftan iyi benim için soba derdim yok en azında:) kızım 3 temmuzda doğmuştu sıcaklardan dolayı 200gram sıvı kaybetti hastaneye yattık. Inşallah bir daha böyle bi sorun olmaz