yerimseniben34 Fasulyeninannesi1 çok geçmiş olsun inşaallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize benimde guatr m var hamile kalmadan önce ilaca başlamıştım doğuma kdr da devam edecem
Fasulyeninannesi1 yerimseniben34 bana ilac vermediler iyot kullandiriyorlar t3 t4 yuksek tsh 0 di, sonra iyotla tsh yukseldi bu sefer t3 t4 normal degerlerin altina dustu 😃 roller coaster gibi valla sagsalim kucagimiza alalim da unutulur bu dertler insallah🌸🙏
yerimseniben34 minik22 3 saat gibi bir zaman dilimi geçmiş olabilir uyumuştum uyandıktan sonra yedim yemeğimi AMa ondan değil bakliyat yükseltiyor şekerimi fasulye tuketiğim zmnda 190 çıkmıştı bir anda artık tuketmiyorum nohut u da çıkardı m listeden
yerimseniben34 Fasulyeninannesi1 benimde sadece TSH yuksek çalıyordu ilaçla kontrol altında çok şükür .inşaallah hayırlısıyla kavuşalım minnaklarımıza
minik22 yerimseniben34 bende gün boyu aç kalıp çorba ekmek yemiştim o zaman yüksek çıkmıştı o yüzden sordum o da etkiliyor 🙈 bakliyat yediğimde ekmek yemem biraz ekmek çok olmuş galiba ondan seninki 😀 bu arada bugün iki haftalık ölçümüm bitti doktora gittim üç kere falan yüksek çıkmıştı onlar pek anlamlı değil genelde iyi çıkması önemli dedi sonuçların 🙏🏻
Poyrazin_annesi Bendede gebelık sekerı var doktor dıyet lıstesı verdı ama 2 hafta uydum düzeldı sonra bıraktm dayanamadm hep tatlı hamurişi yedım. Doktorum soruncada dıyet yapıyrm dedım😂 cok sukur pazartesı doguruyrm
yerimseniben34 minik22 ah biz nerelere gidelim hamilelikte istediğimizi yiyemiyeceksek ne anlamı kalır ki :))) neyse bebişlerimizi sağlıkla kucaklıyalım bize yeter herşey onlar için