Deletedmom622772 Yoncaasakin elele madre beşik ve ona bayaa yakısan bir cibinlik aldım güzel bir uyku seti bakıyorum 🤍🥰 bu arada ben güzel bir kumaşçıdan bebek kumaşları kestirip nevresim yaptırıyorum hem daha uyguna geliyor hem kalitesinden emin oluyorum kendi ceyizime de öyle yapmıstım memnun kaldım fikir olabilir ☺️ Bebek arabası da alındı birkaç zıbın almıs anneannemiz birde ördükleri var simdilik asırı güzel bir kuklalı banyo lifi var ( cok gerekli gercekten 🤪 ) bebeği yıkarken oyalamak için 🤣
Aslicikk Bende 20+4 oldum bebek arabası beşik dolap bi kaç tane zıbın falan aldım banyo setleri bakıyorum şimdi. Katlanır küvetler için kullanışsız diyolar var mı önerebiliceğiniz bişey?
Yoncaasakin Aslicikk bende katlanır küvetten istedim ama çok kullanışlı değil dediler bana da bende kararsızım o konuda
Deletedmom622772 Yoncaasakin ben babyplus galaxy - gold aldım ya hem materyalinden hem sürüşünden memnunum evin içinde turluyorum çoğu zaman travel düsünenler icin güzel bir opsiyon hafif, portbebesi ve puseti var dönebiliyor bir de en sevdiğim yanı altta bi depolama kısmı var ekstra çantaya gerek kalmıyor :)
Temmuzannesii28 Yoncaasakin haziran sonu Temmuz başı gibi gözüküyor doğumum, beşiğini, otomatik ana kucağını, ıslak mendil , bez, kıyafet, ayakkabı, battaniyelerini, bebek bakım çantasını aldım 😊
Arife1126 Yoncaasakin Rabbim nasip ederse inşallah kurban bayramı arifesinde doğumum olucak🙏🏻🙂 Hemde eşimle konuşmaya başladığımız zaman😅😅 Ve sadece beşik bide bebek arabasj aldık başka bişey almadık daha😅
Yoncaasakin Arife1126 bize o ikisi hediye gelcek bende o yüzden yavaştan geri kalanları alayım diyorum
Sinemmmmm58 Yoncaasakin ilk bebegimi temmuzda dogurdum.evde hep zibinla gezdi disari cikarkende hemen incecik bi tulum attim ustune
Yoncaasakin Sinemmmmm58 bende öyle yapmayı düşünüyorum sadece Hastane çıkışları uzun kollu olur oda ilk doğduğunda üşüdükleri için
Efnan Yoncaasakin ya tabi herkesin düşüncesi farklı benim hedefim 1500 biriktirmek 😅 çoğu eşyasını alırım diye düşünüyorum