yasemin_- Yoncaasakin kesinlikle tek düşüncem bu yetişkin olduğumuz halde bizler pişiyoruz mazallah bebişleri düşünemiyorum
Anne12 Yoncaasakin bir oğlum var 2 yaşında. Şimdi kızım olacak inşallah daha hicbirsey almadım. Birde Almanya’da yaşıyorum burda havalar sıcakta olabiliyor soğukta. o yüzden ne alacağımı kestiremiyorum. Oğlum kışın doğmuştu ama zibinlari battaniyeleri ağız bezleri müslinleri falan hep duruyor sanırım biraz ondan kalanlarada güvendiğim için bu rahatlık 😅
Anne12 Yoncaasakin öyle ilkin heyecanı bir başka oluyor bizde ilkinde beşiği hemen almıştık herkes kızmıştı bize çok erken beşik bu kadar erken alınmaz falan diye. Örgü oyuncaklar çok modaydı heyecandan oğluma hep ben ördüm 2 yaşına geldi doğru düzgün oynamadı bile o yüzden bu sefer ağırdan alıyorum 😅
Passion_ Yoncaasakin Temmuz sonu Ağustos başı doğum yapacağım ama hiç bir şey almadım daha sadece anı günlüklerimiz var 😅😅😅
Efnan Temmuz ortasi gibi olacak doğum inşallah daha bir şey almadım 😅 almak yerine para birikimi yapıyorum hepsini birden alıp cikcam mağazadan 😂😂 önceki bebeğimi kaybedince son ana kadae bir şey almayı düşünmüyorum
Efnan Yoncaasakin ya tabi herkesin düşüncesi farklı benim hedefim 1500 biriktirmek 😅 çoğu eşyasını alırım diye düşünüyorum
Deletedmom10846 Yoncaasakin ikinci oğlum olacak henüz hiçbir şey almadım🙈 oğlum 3 yaşına girecek herşeyini sakladım. Nisan mayıs gibi bebek bezi şampuan hastane çıkış seti emzik eksiğe göre bir kaç kıyafet almayı düşünüyorum. Sonra zaten hastane çantamı hazırlarım😊
3oglanannesi Yoncaasakin temmuz başı bizimde sadece 1 koli ıslak mendil aldım indirimde diye ilk erken doğum oldu o yüzden yaşam sınırını geçmeden bişey almak istemiyorum mayıs gibi alıcam herşeyi 1 günde sipariş verilir Nasıl olsa
_momy_ Yoncaasakin ben henüz hiç bişi almadım ama ikinci bebeğim yatağı beşiği baston arabası var ilk bebeğimden yaz olacağı için kıyafeti en sona alıcam bebek bezi emzik filan