Cbc Ben de kullanıyorum nerdeyse hamileliğimin başından beri şuan 30. Haftamdayım .rahmi rahatlatıyor
Sulemrahkuzey fatos35 canım kanamam içeride hala mevcut 5 cm’lik kanama alanım var 3 kere kanamam geldi birinde çok kötü oldum 2 gün yattım çok şükür bişe olmadı ara ara koyu lekelenmelerim oluyor sadece
mucizemizibekliyoruzz Ferahnefes ne iğnesi bu peki? Benimde kanamam yok ama doktor bitane vuralım dedi geçen kontrolde. Bebek biraz aşağıdaymış çünkü erken doğum riskine karşı. Ne işe yarıyor bu iğne?
Ferahnefes mucizemizibekliyoruzz düşük önleyici benim ilki düşük oldugu için önlem amaçlı vuruyorlar tüp bebek olunca riske atmak istemiyorlar ilk bebeğimde de kanamam olmustu o zmn vurdular ama 4 hafta sonra kaybettim sürekli vurunöadıgıma cok pişmanım o zman bilseydim doktoruma danısırdım
fatos35 mucizemizibekliyoruzz cnm.benmde.tam bilgim.yok.ama.kanamam vardi bebegin tutnmasini.sagliyormus
mucizemizibekliyoruzz fatos35 ben 27. Haftamdayım bebek biraz aşağıdaymış erken doğum olmasın diye yaptı doktor iğneyi ama kanama kasılma ağrı bişey yoktu yani bende. O yüzden sordum herkesin kanaması varmış düşük riskine karşı yapılmış iğne hep. Benim erken doğum için
fatos35 Sulemrahkuzey rabbim.sagsaglim.kucagina.almayi nasip.etsin.cnm.ins.cok.uzuldm.valla.benm icerde kanama yok.ama.neredn.gelio ozamn.bu kan.die.soruyrm.kendme.kan.dusuklugu ve demireksikligindn.kaynakli olablir.dedi doktr