Krcaaa Eminekckgny AA bak şu da var bu da var bu da gebelik belirtisi diyorlar diye okuyorum bende hepsi var diyorum bu ay olur herhalde diyorum ama malesef yok
Eminekckgny Krcaaa malesef psikolojik de olabiliyor doğru hafif birşey oluyor acaba hamileyim düşüncesi oluyor ve o ay olmuyor o durum da kötü ama umudumuzu yiturmeyin
minnosbirkiz Eminekckgny belki belirtisiz olur her gebelik birbirinden farklı oluyor, ilk hamileliğimde nerdeyse yok denecek kadar az belirtim vardı ve pozitifti 😇 Diğer aylar bi ton belirti yaşarken negatifti 🥲😂
Eminekckgny minnosbirkiz ilk gebelikte de hic belirttim yoktu bunda da varsa yine belirtim yok sadec kasık batması 😁
Htccprz Eminekckgny ovülasyon gününden bi kac gün sonra başlayan hafif göğüs hassasiyetim var onun dışında çok belirgin bir şey yok bi iki kere de beyaz krem gibi akıntim oldu
Ftskoc Eminekckgny bende 3 Mart i bekliyorum bugün yaptm negatif ti :) bir oğlum var 2.5 yaşında ikincide artık ne zaman gelmek isterse bu ay ilk denemeydi :)
Eminekckgny Ftskoc yaaa benim de 2 yaşında oğlum var bizde ikinciyi düşünüyoruz bu ay olursa baklaim 😁
Eminekckgny Ftskoc ama daha var bekleyin inşallah güzel sonuçlar alırız bazıları en iyisikan testi yapmak
Htccprz Ftskoc 3 mart bekliyorum ben de 3 yaşına yakın kızım var benim de güzel haber alırız inşallah 🤗
Ftskoc Eminekckgny iki çocuk gözümü korkutuyor da eşim çok istediği için kabul ettm. Bir senedir istiyor pes ettm artik :)
Ftskoc Eminekckgny zaten negatif çıkacağını bilerek yaptım sirf icimdeki merakı gidermek için sussun diye :) rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah cümlemize 💕🍬
Ftskoc Eminekckgny evet öyle de tam yeni rahatlamisken sil baştan olacak 🤣 işin şakası tabi sağlıkla gelsinler yeterki