Eliffervam Eliffervam 2 ci gebeliğindi planlı çok istiyordum 9 aylik kızım var ikisi buyur dedik nasip olmadi😪
Tospikannesiiiii Eliffervam benimde 2.gebeligim oglum 1 yaşında 😊 daha önünüzde uzun zamanlar var çok takılmayın taktık ça olmuyor
Eylulperisi Eliffervam canım benzeri bende yaşadım 20den 5 e düştü sadece kahverengi lekelenme vardı sonrada söktü kimyasal gebelikmis ALLAHİM gönlüne göre versin inşallah🤲
Cadoloz Canim bende yapmistim ilk 10 dk da bisey cikmadi ise gittim geldim cizgi olusmustu kuruma çizgisi oluyor lutfen umutlanma sonrasi daha kotu oluyor yuzde 99 kuruma cizgisi malesef
mybaby1923 Tospikannesiiiii ben hamıle degılım zaten arkadas yazmıs ben gecen ay gecıktı yaotım cıkmadı dedım zaten degıldım regl oldum yanı ☺️
mybaby1923 Eliffervam benım kımyasaldı ama degerım 273 ten 189 dustu 2 günde bır kan alındı degerın 0 olması ıcın adetten sonra 11. Gun başladı benım kanamam çünkü tam 11. Gun değer düşmeye başladı . Kan tekrar ıstemesı 0 görmek ıcın canım adet kanaması gıbı oluyor zaten sadece bıraz pıtılı ve cok sancılı oldu benım 1 hafta surdu normalde adetım 4 gun sürer geç bıttı dıye sanırım bu ayda 5 gun geç geldı
[silindi] Melekk8 ben bir gün beklettim kuruma çizgisi diye bir şeyin olduğunu düşünmüyorum yoksa hiç olmuyor kan testi verin isterseniz🙏🏻
mybaby1923 Eliffervam benım 11 gun gecmıstı kese. Olmusmustu cok mınıktı belkı ondan mınık mımık parçalı düşüyordu yanı senın kaçıncı gun
Supermumy Melekk8 aynısını bugün ben yaşadım, mikroskopla baksan görünürdü, yine de gittim kan verdim, pozitif çıktı. Ben test bozuktur diye düşündüm ama iyiki gitmişim