Bahar_mehmet Passion_ Hamilelik haleri eşin alışsın benim eşim ilk başta şaşırıyordu şimdi normal karşılıyor 😅😁
Meras_2603 melike_nrmn Merhabalar, diyetisyeniniz online diyet programı uyguluyor mu acaba, bende gebeliğim süresince diyetisyen ile devam etmek istiyorum.
melike_nrmn Meras_2603 uyguluyor diye biliyorum. Bi kaç defa randevu saatimi beklerken duymuştum bilgisayardan görüşme yaptığını
Askiletotomsu EEizm canım ne isterse Zorlamıyorum öyle kendimi şunları yiyeyim diye Ama yasaklara uyuyorum
Ravzaemine123 EEizm roka bilmiyorum ama maydanoz ödem söktürür özelliğini olduğu için düşük tehlikeli si e istinaden yenemedi gerek tipini biliyorum
Laydlittlemouse EEizm yumurta peynir pekmez ceviz yoğurt et balık tavuk kuru baklagil sebzeler muz avokado kefir bir de 3 litre su
Busoo ulkuhandhm doktoruna danış ama öğlen 2-3 saatlerinde tüket. Doktorum folik asiti bile 12 de iç vücut çalışır p saatler emer demişti portakal suyu da güçlü bir içecek benden tavsiye :)
Kader12345 Buse_bse aynı durumdayım tam 5 aydır gece gündüz ağlayarak gectı hasret kaldım yemek yemege ıcmeye
Hasretim16 zeliha35 neden zararlı ki ben başından beri kahvaltıda tüketiyorum hep bi zararını görmedim. Yeşilliğin zararı mı olurmuş.
Ftynur EEizm roka hakkında bilgim yok canım maydanoz da yedim ben yani aşırı değil ama salatalara veya yumurtayı sade yiyemiyorum bende sandviç yapıyodum yumurta maydanoz domates falan burada bi arkadaş demişti maydanoz ilk aylarda zararlı diye ama yine de yemeye devam etmiştim
NoOne_ EEizm her şeyin fazlası zarar kağan kocatepeyi dinlediğimde günde bir bardak çay içmişin bir tutam maydonoz yemişin bunlar düşük için sebep değildir, sağlıksız bir embriyo ise düşük meydana gelir demişti. Yani kaynatıp suyunu içmedikçe bağ bağ maydonoz tüketmedikçe bence bir zararı olmaz. Fazla tüketilmesi söktürücü ödem arttırıcı etki yarattığı için önerilmiyor.
Mlsrcn Merhabalar arkadaşlar henüz dört haftalık hamileyim.. öğreneli bi kaç gün oldu.. isteyerek yaptım ve ilk ayımda oldu şükür… ilk gebeliğim ve psikolojik olarak çok farklı hissediyorum kendimi… bir ağlamaklı , bir korku Heyecan sanki yok gibi normal mi bu durum? Benim gibi hisseden yaşayan oldu mu?
Sevgi0478 Esraa1453 bu ilacı kullanıyorum hiçbir işe yaramadı maalesef bünyeden bünyeye değişiyor demekki