gldn065807 bsrademrkn_ yok çok şükür progestan kullanıyorum bakalım bu hafta kontrol var buraktiracakmi doktorum
ebru2871 Bunyamin_im zencefil çayı iyi geliyor o haftalarda benimde bulantım olmuştu zencefil çayı midemi rahatlatmıştı
mutluanneee Gizemturanli agriniz falan oluyirmu onceki haftalarda falan yalanci sanci dedikleri 37 +1deyim bende hic bi agri falan yok herkez arada agrilarim oluyor diyolar da
Gizemturanli mutluanneee yok vallahi sadece aşağıda çok baskı hissediyorum her dakika tuvalet hissi var ama tık yok 😂🙈
Karelinannesi Samira123 çok az kalmış size 🙏🏻🙏🏻Rabbim sağlıklı rahat doğum nasip etsin ben daha çoook yolun başındayım 13+4 🥰
Beyzan738 Samira123 bende 35 haftlgm sezeryan olcam daha gun vermedi son 2 3 hafta allahin iznyle 💙💙🤲🏽👣🧿
Busratuncccc_ burcin24 Benimde 11 haftalık bazen hamile olduğumu unutuyorum zaman geçmiyor benim için😅😇
burcin24 Busratuncccc_ zaman su gibi aksa keşke ama herşeyin hayırlısını istemeliyiz yapicak birşey yok 😁
EsilaMiracAyazEren_Moms Aloneanqel Tabii ki. İşten gelir hemen onlarla oynar. Açsa önce yemeğini yer. Sonra uyku zamanı birini o alır birini ben. Yardımcı olur yani. Allahıma şükür..