iki_minik_annesi Samira123 uyyy safak neyim kalmadi 40+1 haftaligiz dogurmadik ne hali silmedigim ne sandalyete in cik yapa yapa dolap kapagi silmedigim ne ordek yurusu yapmadigim ne youtube daki videolari yaomadigim kaldi naptiysam doguramadim
DLr33atly Samira123 35+3 gunluguz hayırlısı ile gelsinler artık dayanamıyorum yoruyor ağrılar çoğaldı Mart 15 dedi doktor ama normal doğum olacağı için belli olmaz günü bende bilmiyorum
Bunyamin_im 8+4 arkadaslar Bulantıya ne iyi gelir? Bide ben dogru durust bir seyler yeyemiyorum Sonucu kotu olurmu? Ne yapmam gerekir?
Selmamete Bunyamin_im Canım prilam kullanmıştım haptan memnun kaldım ama kız çocuklarda bulantı daha çok olurmuş bir süre sonra hapta pek birşeye yaramıyor bol bol süt yoğurt falan tüketmeye bak bende aşırı Zorluk çekmiştiim 😪
ebru2871 Bunyamin_im zencefil çayı iyi geliyor o haftalarda benimde bulantım olmuştu zencefil çayı midemi rahatlatmıştı
mutluanneee Gizemturanli agriniz falan oluyirmu onceki haftalarda falan yalanci sanci dedikleri 37 +1deyim bende hic bi agri falan yok herkez arada agrilarim oluyor diyolar da