Asyarslan60 Gulcingezer dünki test yukarda da paylaştığım gibi ben testi 6 da yaptım 1 saat sonra baktığımda koyulaşmıştı ,bugün silik çıktı tekrardan bilemiyorum dün cidden yumurtladım mı 😅
Gulcingezer Asyarslan60 koyu gorunuyo baya siliklestiyse catlamis olabilir yarin da bi yap bakalm silik mi koyu mu cikacak o zaman anlarz sen bgunu bos gecme ama
Asyarslan60 Kvser canım doktordan çıktım şimdi bi adet yumurtam var 17,40 boyutlarında yarın iğne olacağım 10.00 da 🌸
Kvser Asyarslan60 hadi hayırlısı olsun camım inşallah rabbim bu ay bize nasip eder 🤲🏻 Peki yumurtan sol mu sağda mı karsık bel ağrın var mı ?
babymoomss Doktor yumurtlama dönemindesin demişti perşembe cuma pazar değerlendir demişti çatlamamı olmuş acaba ❤️
Asyarslan60 Kvser amin canımmm:) Sol taraftaymış Bi tane yeterli dedim tabiki dedi hele ki pcolarda çok iyi dedi Duphaston ve estrofem verdi kuzum
Asyarslan60 Kvser kasık ağrısı vs hiç olmadı ama dün afedersin tuvaletten sonra sildikçe gelen kana oldu çok az Doktora sorduğumda evet bazı kadınlarda olabilir yumurtalara kanaması dedi:)
Kvser Asyarslan60 evet onu duymuştum yumurtlama döneminde kanama olabilir . İnşallah rabbim nasip eder 🤲🏻
Kvser Asyarslan60 bana vermedi öyle bişey bana rahmin iyi dedi acaba ondan mı vermedi inşallah rabbim nasip eder bizlere 🤲🏻🥰
Asyarslan60 Kvser ay cidden böyle bekleyecek birileri olunca daha iyi oluyor ❤️ İnanıyorummm ve dua ediyorum bizim için ve isteyen herkese ❤️
Kvser Asyarslan60 yaaa evet bu şekilde bekleyen biri olunca hem bilgi alışverişi hemde belirtiler nedir o konuşuluyor . Benim rahim kaç mm onu demedi . İnşallahhhhh rabbim bu ay bizi sevindirir 🤲🏻🥰