Cotanakk 1oguzannesi kaç haftalıksınız bu kadar kasılma var ama benim bebeğim kanala yerleşmedi 38+1 olacağız bu gece
1oguzannesi Cotanakk 36+5 haftadayım bende . Ara ara belim de sancı hissediyorum ama günde 2_3 kez anca . Kasılma dışında bişey hissetmiyorum yani karnım taş gibi bakalım ne zaman gelecek bebişler 🙄🤦
zeeynepp19 1oguzannesi evet en korktuğum oydu başıma geldi ama sezaryene giderken cok rahatlamıştım artık sancılar bitecek diye 😂
elfmoom 1oguzannesi ben de öyleyim. karnım çok sertleşiyor canım yanıyor bebek toplanıyor. ama ilk gebeliğim sancı mı değil mi anlamıyorum , nst çekildi 80-90 civarı çıkıyor. progestan kullanıyordum bıraktırdı doktor progestan kullanıyorum 🥺
1oguzannesi elfmoom benimde ilk olduğu için tecrübesizim ancak ebeler bunun sancı olduğunu ilk gebeliklerde genelde hissedilmiyor dediler . Nst de sancı çıkıyor karnım taş gibi sert ama ben bişey hissetmiyorum
Humrumyus maviananas bana vermediler sadece parol içebilirsiniz ağrı olursa denildi . Bebek doğduktan sonra Tomografi cekilecekmis
_edaa 1oguzannesi 4 gün önce aynı şekilde hastaneye gittim açıklık 4cm dediler yatış yapıldı 9cm e kadar hiç hissetmedim sancılar düzenli olarak 200leri görüyodu nstde. O gecede 6 saatte doğum yaptım 36+1dim. Doktorunuzla mutlaka iletişimde olun konuyla alakalı olarak bence🙏🏼 Hayırlısı olsun insallah
Mervekardem _edaa merhaba doğum erken oldu dediniz bebeği küveze aldılarmı benimde erken doğma ihtimali varda aynı sebeplerden doktor doğsa da sıkıntı olmaz dedi ama yinede şüphe var içimde
Xxz 1oguzannesi Ben ! Hiçbir sancı sizi yokken gidip doğuma alindim. O gün çok uyumustum bütün günün uykuda geçti desem yeridir dinlenmiş rahatlamıştım ondan mı kaynaklı bilmiyorum.
1oguzannesi Xxz bu arada ilk gebeliğiniz miydi bana ebe genelde ilk gebelerde oluyo bu durum bazıları hissetmiyo demişti de