Merikooo Şuanda 24 haftalık hamiş anneler varmı benim gibi hamilelik nasıl gidiyo kız mı erkek mi cinsiyetiniz Benim💕ERKEK💕
Eminedmr Merikooo bende 25 haftalık hamileyim cok şükür iyi gidiyoruz oğluşum la hayırlısıyla kavuşmayı bekliyoruz 🤗🤗🥰🌸🌸
Kirikrapido Merikooo biz 25 haftaligiz bnm de oglum oluyorr. Smdilik buyuk bi sikinti yasamadim sükürler olsun 🙏🥰
Smyye1B Merikooo 22 Haftalığız 27 Haziran veya 1 Temmuz doğum görünüyor ☺️ ya haziran annesi yada temmuz annesi olucam 😇
1Cicekanne Merikooo bende 22+2 haftalığım kızım olacak İnşaAllah 💜 sağ kalçam kötü yürümek uzanmak hareket etmek çok acı verici onun dışında hala herşeyi yiyemiyorum nefes nefese kalıyorum 🤷🏻♀️ Kızım için değer sabırla bekliyorum 👼🏻
yeliz0624 Bende 25 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar güzel geçti hamileliğim inşallah bundan sonrada öyle olur yaa 🙏 benimde oğluşum oluyo
Selfet06 Bizde 22+4 haftaligiz oğlum olacak inşallah ilk zamanlar da düşük riskim vardı Şuanda ıyiyiz hamd olsun şafak sayıyoruz bakalım bu arada sizlere de maşallah 😍
Merikooo Selfet06 maşallah ❤️ bende düşük tehlikesi geçirdim baya korku almıştım 😑çok şükür geçti gitti
Selfet06 Merikooo 2 düşük yaptim bende çok tedirgin olmuştum gene mi aynı şeyleri yaşayacağım diye ama rabbim sağlıklı şekilde Elinize alırız inşallah 😍