RedFlower Aselinkooo amin canım cümlemizinki hayırlı evlat olsun inşallah🥰benimkide isteyerek oldu ama artık iki çocukla naparım düşüncesi geldi çattı. Allah yardımcımız olsun 🤗
Emedko RedFlower cnm ben gittiğimde üstümdeki herseyi çıkarttırdilar . Mavi hasta önlüğü giydim . Eşarpta takmadı
Emedko RedFlower yok cnm sezeryan oldum ben . Erkek yoktu hepsi kadındı ama doğumu erkek doktor yaptırdı. Esarp takamadm ama heryerim açıktaydı zaten . Allah affetsin .
RedFlower Emedko bende öyle diyordum her yerimiz açıkta zaten mecburen baş açık olur mu olmazmı bilemedim🤷🏻♀️
Serapcemre RedFlower kız yanlış anlamada oldu ki erkek geldi yani oran buran açık kafan açık olsa nolcak doğumdatakılma bunlara
RedFlower Serapcemre sherlock evet bende öyle düşünüyorum da ilk doğumda dikkat etmedim aklıma gelmedi yanlış mı yaptım acaba dedim sonradan sizlere de bi sormak istedim. Artık açık maçık allah biliyo affetsin. 🤗
sherlock RedFlower canım tıpta ayıp yoktur diyelim seni rahatlatalım ☺️☺️ Normal doğumda zaten saçını düşünemezsin. Ama çok önemsiyorsan bir bone hazırla başına geçir o düşmez. Sezaryende ameliyathaneye zaten kıyafet sokamazsın bone verirler.
sdadcr RedFlower Doğumhanede erkek yok fakat ameliyathanede var 😒 Başımda bone vardı ama üzerim çıplaktı çok kötü olmuştum savunmasızdım en son lütfen üzerimi kapatır mısınız ben çok kötü oldum dedim de öyle örttüler
RedFlower sdadcr evet kötü bir durum gerçekten herkes başında sen kurbanlık koyun gibi ne oluyo ne bitiyo acı çekerek izliyosun. Allah herkese kolay doğum nasip etsin🤲🏻
Mevaninannesiii RedFlower bone takiyorlar zaten canm ama hiç görünmüyor mu görünüyor sağdan soldan çıkıyor
RedFlower Mevaninannesiii aynen tam tesettürlede doğum olmuycağına göre artık allaha emanet girecez doğuma
Serapcemre RedFlower 😃vallaha benm arkadaşım kapalı normalde dogum bitti biz gittik kız o kdr bitikti ki kafası umrunda değildi açıktı yani
EsilaMiracAyazEren_Moms RedFlower Canım ne alaka ki. Ben de kapalıyım mesela afedersin de yani doğumda her yerin meydanda duruyor başın açık olsa nolucak ki?? Ben iki doğum yaptım ikisinde de açıktı başım.
RedFlower EsilaMiracAyazEren_Moms biliyorum bende ilk doğumda onu düşündüm de hani doğum allahın emri mecbur bi yerlerimizi açmamız gerek ama kafamızı kapatmak bizim elimizde diyende var o aklıma takıldı.
EsilaMiracAyazEren_Moms RedFlower Yani sancıyı çekerken başım gözüme hiç dikkat etmemiştim sadece doğurmak vardı kafamda takılma bence bu kadar