RedFlower Kapalıyım ben. İlk doğuma saçım da açık girdim ama zaten hiç bi erkek yoktu doğumumda şansıma. O sancıyla onuda düşünemedim açılcası. Zaten her yerimiz açık.başı örtülü doğuma giren varmı. İkinci doğumum olacak soruyum dedim.
Aselinkooo RedFlower bende doğumhane de yazma vardı başımda sancı çekerken ama o sancı şey esnasında düştü daha da alıp takamadım erkek orada yoktu. Ve zaten dediğiniz gibi herşey meydanda yani pek önemsemedim orada. Odama geçince gene takmıştım. 😊
alonee RedFlower açıkta kalan yerleriniz zorunlu zaten kapatamazsınız ama başınızda bi zorunluluk yok bende hep düşünüyorum sanırım kapalı giricem
seri4270 RedFlower doğum yaparken Erkek olmuyor yanınızda zaten bende açıktım son anda sezeryana alındım onda da bone takıyorlar kapanmaya izin vermezler ama çıkınca ameliyattan hemen kapattım .
zeynepmoom2_ Benimde yoktu ama şey verdi hani taktiyolar ya ebeler normalde unuttum ondan erkek yok zaten bosver
RedFlower zeynepmoom2_ bana onuda vermediler ama benimde takmak aklıma gelmedi. Odaya geçince örttüm tabi pijamalarımı giydikten sonra
RedFlower Aselinkooo demi her yerimiz açık zaten o an o sancıyla o aklıma gelmedi. Şansıma hiç erkek de yoktu. Ama bu doğumda erkek olurmu bilmiyorum
Aselinkooo RedFlower genelde ebeler oluyor normal doğum da. Sezeryan se erkek te oluyormuş anestezi uzmanı falan. Temizlkikçiler yardımcılar. Benim, normaldi hiç, erkek yoktu doğum anında ama doktor erkekti dikiş, atılırken gelip bakmıştı 😬
Elifbugra 😂ilk dogumda basimdan hiç çıkarmadım yazmamı. Ama çok haklısın heryer açık başımız kapalı olsa ne😂
RedFlower Elifbugra 😁orası öyle düşününce inan hiç aklımada gelmedi o sancıyla şimdi düşünüyorum nasıl yapsam diye bilemedim
RedFlower Aselinkooo şükür ilk doğumda hiç erkek alttan dahi muayene etmedi doğumdada doktor bayandı ebeler doğum yaptırdı doktor da bi kere geldi baktı. Bunda nasıl olur bilmiyorum devlete gidiyorum doğuma o an kim nöbetçiyse o giriyo doğuma kim girer allah bilir
RedFlower alonee bende düşünüyorum ilk doğumda aklıma gelmedi hiç ama zaten normal doğum olunca o sancıyla kafanda bişeyde kalmıyo ama bakalım bu sefer ne yaparım
Aselinkooo RedFlower aynen öyle canım takipli olduğum doktor hep bayandı ama nöbetçi doktor erkek denk geldi 😊 mecburiyet oldu.
RedFlower seri4270 erkek doktorsa gelip bakıyo ya bazen bazende stajerler oluyo devlette onlarda gelebiliyo. Şükür hiç biri olmadı. Sezeryanda da bone oluyomuş desiğin gbi. Bilmiyorum 🤷🏻♀️
RedFlower Aselinkooo maşallah allah bağışlasın sen iyi ayarlamışsın aradaki yaşı 🤗bende 36 haftalık hamileyim 22 aylık da kızım var. İkinciyle naparım diye kara kara düşünüyorum 😁
Aselinkooo RedFlower Allah razı olsun canım hayalim Di en az 2 buçuk yaş olsun arada diye gönlümüze göre oldu şükür 😄 sizinde sağlıkla hayırla gelsin Hayırlı Evlat olsun İnşallah 😍 Ben şimdiye kadar düşünmek istemedim ama o kara düşünceler ufaktan gelmeye başladı 🤣 nasıl yapıcam becerebilcem mi muallakta. Rabbim kolaylığını verir İnşallah 🤗🤗
RedFlower Aselinkooo amin canım cümlemizinki hayırlı evlat olsun inşallah🥰benimkide isteyerek oldu ama artık iki çocukla naparım düşüncesi geldi çattı. Allah yardımcımız olsun 🤗