Karliozlem iciyorum canim malesef zor atlatiyo bazi kadinlar
Enfeksiyon
Svmbhc ağrı oluyomu sizdede
Svmbhc hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz acaba? Ben şuanda Piyeloseptyl diye bi ilaç kullanıyorum da aynı mı merak ettim
Karliozlem evet ağrım vardı ama çok şiddetli değildi bende o yüzden hamilelik belirtisi gibi düşündüm ama doktorum test yaptırınca çıktı ortaya
Karliozlem bende de var başından beri 17. Haftamdayım ilaç falan vermedi doktor 🤷🏼♀️
Karliozlem gebeliğimin başından beridir var. Doktor tek kullanımlık ilaçlardan verdi gram işe yaramadı. Akıntı kaşıntı, vajina çevresinde çatlaklar ve kanamalar oluyor. Maalesef kurtulamıyorum.
Pelinakcn geçmiş olsun canim dikkat et
Hemsure ilaç neden vermediki
Tubaa81 antibiyotik fln verseydi keşke çok geçmiş olsun bol bol su için
Karliozlem ilk zamanlar müdahale etmiyorum ilaç İçin erken demişti
Tubaa81 ayni durumlari yasadim bende tam 7,5 ay boyunca sonra dogum yaptim umarim enfeksiyondan kurtulursun eger kurtulamazsan sıkı takipte olmani tavsiye ederim🙏🏽
Rukiye0101 bctrm diye bir ilac kullaniyorum antibiyotik canim
Svmbhc Bende tam 8 gün oldu kullanıyorum ne zaman bırakmam gerektiğini bilmiyorum doktor kontrolüne hala çok var
Svmbhc 2 aydır kullanıyorum yazmışsınız hiç bırakmadınız mı bu süre zarfında
Rukiye0101 ilk igne kullanmaya basladim novosef di 12 tane kullandim gecmedi kontrolde hap yazdi
Benim erken haftalarda susuz kaldigim icin olmustu. Doktor ilk trimestrda antibiyotik vermek istemedigi icin bol su ictim. Ev yogurdu, ayran, kusburnu cayi derken gecti hic de tekrarlamadi asiri dikkst ediyorum