Symaergn Happybsrn 😂 ya ben dün biraz baktım. Kimisi renkler birbirine karışmasın diye tuzlu suda bekletmis , sonra makineye atmış. O yüzden dedim 😂
EzgiiiiM Zehraaaaaaaaaaa oovv büyük cesaret şimdiye kadar bekledin mi kız hazırla kalsın bişey kalmamış 😀
Aselinkooo EzgiiiiM 31+0 bugün, kıyafetleri yıkadım, 2.3 güne anca kurur. Ütüle ayarla derken 32 de hazır olsun istiyorum erken doğum olma ihtimali var. Kızımda da 33 te hazırdı. Riskli durumum olmasaydı 35e kadar yolu var. 😄
EzgiiiiM Aselinkooo iyi yapmışsın valla ne olur ne olmaz böyle bı durumun varsa erken hazırlamak en iyisi 😊
EzgiiiiM Elifkc ayy inşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm iyi yapmışsın hazır kalsın ne olur ne olmaz 🙏
Minikbey03- EzgiiiiM 34 te bitmiş olsun derim çünkü sonra gerçekten beden öyle ağırlaşıyor ki çok zorlanırsınız o yüzden bitirin derim🌺
EzgiiiiM Minikbey03- bende öyle düşünüyorum artık ne olur ne olmaz bı yerden başlamak gerek şimdiden zor olmaya başladi gibi
Nurselin_12 EzgiiiiM evet çabuk yoruluyrm artık bu hafta içinde hazırlamş olurm ben.. Sizin doğumunz nasıl olck
EzgiiiiM Nurselin_12 doktorum daha bişey söylemedi doğum için haftaya randevumuz var o zaman bisey söyler heralde çok kararsızım ben
gunessbeste EzgiiiiM Amin canım 🙏 Allah razı olsun hepimizin bebisleri sağlıkla dünyaya gelsin inşallah ☺️
Zehraaaaaaaaaaa EzgiiiiM ya aslında 30 dan beri hazırlıcam diyorum ama hazırlayamadım inşallah yarın hazırlamayı düşünüyorum 😀 ufak bi ağrı girdiğinde bile aha diyorum çantam hazır değil napcam🤣
1-2isim 34+2 ama bitiremiyorum ağırlaştıkça Allahtan 30. Haftada yıkayıp ütülemişim yoksa şuan zordu benim için 😆
EzgiiiiM Zehraaaaaaaaaaa kız hallet biran önce sonra bı de onun stresini yaşama gerçi o süreçte aklına bile gelmez belki ama sonrası yine sıkıntı bitir rahat et 😀
Sblbsr EzgiiiiM 32+6 olduk daha kıyafetlerini yarın yıkicaz🤦♀️ Çantayı da ne zaman hazırlarım bilmiyorum 🤷♀️😂