Elifaaksoyy Selim_Alparslan 12+4 haftalığım yarın ikili taramam var , Acaba doktorum cinsiyet tahmini eder mi diye bende çok merak ediyorum🙈
Elifaaksoyy EsmaNurSahin Bebek büyüdükçe idrara çıkma çoğalıyor diye biliyorum ama şuanlık öyle bir şikayetim yok ama yinede içini ferahlatmak için doktoruna danışabilirsin canım😊
Leyla07 12+1 iz ama 12+5 çıktık bugün doktorum tahmin yapmadı ben kesinleşince söylerim dedi:(İkili taramamı yaptı benimse baktık baya büyümüş keyfi yerinde :)
Bebebebe Ben 9+ 6 haftalığım. Ve bu ikili testten çok korkuyorum. Pskolojim bozulmadan bi atlatsam. Ya sonucu kötü çıkarsa diye. Sizce fazlamı abartıyorum. O sonuçları beklerken nasıl sakin kalabilirm acaba.
Selim_Alparslan Bebebebe canım korkacak bir şey yok her ne olursa olsun bizim bebeklerimiz içimizi ferah tutmaya çalışalım inşallah sağlıklıdırlar
Figennn Sevgientrk Bebebebe Bnde çok endişeleniyodum bu testten, kan alıcaklar sanırdım yurt dışında yaşıyorum kan fln almadılar sadece ultrasonda bakıp ölcümler yaptı risk olmadığını söyledi. İçinizi ferah tutun canlar🙏🏼
Selim_Alparslan Nsns 10+3 olacağız yarın canım . Cumartesi kontrolde 11 haftalık oluyoruz özele gidiyorum
Selim_Alparslan Nsns aç giderim büyük ihtimal canım zaten sabah gidiyoruz kontrole teşekkür ediyorum 🙋🏼♀️💕
Nefeslina Selim_Alparslan valla anım ben sabah ac kalım mıdemı kazıo resmen dısarı cıkamıyorum bıle 🤣