vesilece Evliligimizin 2.yilinda bebek dusunuyoeduk ve oyle de oldu düşündüğümüz aynı ayda hamile kaldım 25 haziran gecesi balkonda oturuyorduk uyku vakti gelince içine doğmuş sanki dedim ki test yapayım o günde gunumdu hasta oolmamıştım 23.45 te pozitif görünce eşimle paylaştım 26 haziranda kan tahlili ile 1 aylık olduğunu öğrendik kızımızı kan sonuçları ile ailelerimize hab3r verdik , 1 eylülde doktorumuzdan 3simle cinsiyeti öğrendik akşamı ailelerimizi bize topladık ve mutlu haberi verdik , ve mutlu son şimdi kızım aramızda 25 şubatta gözüken doğum 7 şubatta erken gelen minik mucizem normal doğumla 36+6 da doğum yaptım hayalim.normal doğumdu nasip oldu çok şükür, 7 subay gece 00.30 da kanamam oldu eşim yanımdaydı o esnada lavobadaykrn gördüm kanı nisandi gelen sonra sancılarım geldi hamilelil haberimi beraber öğrendiğimiz gibi doğumu da beraber ilerlettik gece sancılarım oldu sabah 5 te hastahaneye gittik 6 cm açılmam var 6 da 8 cm oldu ve sabah 7 de eşimle doğuma girip 7m25 te kızımızı aldık şimdi büyüyoruz 🙂 düşündüğümüz aynı ayda hamile kalmıştım sürecim normal şekilde ilerledi doktor şanslı ailelerdensiniz demisti hic bulantı kusma yasamadim simdi melegim aramizda uslu kuzum🧿🙂🐣