vesilece Ben esimle heyecan icinde paylasamadim hep icimde kaldi
ilk hamileligimde, beraber kan verdik.hemen anasina soylemis agzinda tutamaz anasi bilecek her boku.anasi da tum şehire yaymisti bebek geliyo diye.bi de diyoki hayir hayir ben kimseye soylemedim.yalanci.neyse sonra kotu tecrubeler yasadik gecen sene olmadi.bu da yanimizdaydi.dakika başi telefonu calisyo gecmis olsun gecmis olsun .hani soylememistin kimseye diyorum.paylaşmayayim mi kimseyle deyip beni azarliyodu .
Neyse bu yil tekrar hamileyim. Soylemedim esime cunku anasina soyluyo her boku.anlasma yaptik soylersen gidip aldircam cocugu nazar degiyo ve ben cekiyorum acisini soylemeyeceksin dedim.tum sehirin bilmesine gerek yok.tamam dedi.Ama anasi nasil agliyor torunum olmuyor her gun ariyor oglum torun yapin falan.bi olay icin kutlama yemegi vardi orada bile herkesin ortasinda toruuun toruuun diye agliyo.dogur bi tane o zaman dedim ne aglayip rezil ediyosun beni,yaşım kadar kizin var evlendir yapsin sana cocuk.bozuldu aglamayi kesti.ama ertesi gun gene ayni. Sinir etti beni bnde 4 aylik olana kadar soylemedim.normalde doguma kadar soylemeyecektim ama her gun arayip aglayinca esim dayanamiyorum artik soyleyecem dedi.artik tum sehir biliyor ve hala yalan soyluyor kimseye demedim diye. Biraz uzun oldu ama 😊 hevesim kursagimda kaldi yani hep. Elimden geldigince esime gec soylemek zorunda kaldim supriz falanda yapmak gelmedi icimden