esmerrmm Aycha bekarken annemlerde vardi oyle rahatki boyle bi rahatlik yok yani evlenince boşluga düştüm resmen . Evimde yer olmadigi icin almadim 😭
Aycha Mylove Benim bildiğim kadarıyla; ısıtma işlemi bitip, fırını kapattıktan sonra kapak açılırsa, dışarıya ışın dağılmıyor. Ama, bu duruma en iyi fizik mühendisleri yanıt verebilir. Yanıtınız için tekrardan çok teşekkür ederim.
yeniklasor Aycha Yemeklerin tadında hiçbir değişiklik olmuyor ısıtmak için küçük tencere, tavayi bulaştırmadan miss gibi tabakta 1 dk ısıtıp sıcacık yiyosunuz. Tabak olarak yaldızlı tabaklar kullanılmıyor zaten onu farkederdiniz çıtır çıtır ses geliyo. Onun dışında her tabağımi kullanabildim 😊
Civcivim000 Aycha tat olarak değişiklik hissetmedim açıkçası,tabak olarak da ben normal yemek tabaklarımı falan kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım sadece eğer tabakla streçleyip dolaba falan koyduysam mikrodalgaya atmadan önce biraz erken dolaptan çıkarıp soğukluğunun gitmesini bekliyorum direkt atınca çıt çıt sesler çıkıyor şimdiye kadar çatlayan kırılan tabak olmadı ama tedbir amaçlı öyle yapıyorum diyeyim. Isıtma için falan zaten çok uzun dakikalar gerekmiyor çabuk ısınıyor ama eğer uzun çevireceksem tek seferde değil de birkaç defada bir kontrollü şekilde ısıtıyorum
Melek1111 Aycha hazır yemek değildi kendim yemek yapıyordum .Buzluktan çıkanlar buzlukta durdukça tadı bozulmuştur diyorum ama taze yemeklerde de tadı bozuluyor orda ısıtmak istemiyorum diyor eşim .Aslında kullanan ve memnun kalan çok kişi var
Aycha Melek1111 Çoğu arkadaş memnun olduklarını yazmışlar belki markadan kaynaklı veya cihazdaki bir arızadan dolayı sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz, yetkili servise mi danışsanız acaba?