Yinehamileyim Nazemm hiç üzülmeyin :) benımde bebeğim down sendromlu; çok ama çok tatlı dünyaya yine gelsem yine onun annesi olmak isterdim, iyi ki benim yavrum ya başkasının olsaydı ne yapardım :)
Mehtapca06 Nazemm aynen öyle çünkü günah o sabi durumunun farkında değilken sizin üzülmenizi hisseder gerek yok öyle bir çocuğa sahipsin ki hep temiz hep masum kalacak
Mucizebekliyorum2 Nazemm allah sağlık sıhhat versin başımıza ne gelir bilinmez sağlıklı doğup sonradan başka şeyler çıkanlarıda görüp duyuyoruz oda sizin canınız rabbim böyle uygun görmüş çok geçmiş olsun sizede allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰
Deletedmom7373700 Bişeyi merak ettim. Tarama testinden bahsetmiş herkes. Diyelim ki yapıldı ve testte çıktı. Ne yapılıyor ? Hiç bilmiyorum bu tarama testini falan ben
Deniz9306 Deletedmom7373700 gebeliği sonlardırma hakkı tanıyor devlet. İster devam edersiniz ister sonlandırırsınız. Allahım tüm çocuklara sağlık versin.
Merveb46 Nazemm aynen öyle allahın verdiği cana nasıl kıyılsın Rabbim size bebeğinize huzurlu mutlu bir hayat nasip etsin
Deletedmom_13 Nazemm Niye üzülüyorsun ki ?ne güzel sağlıklı. Sadece kromozomu farklı. Oda bebek. Oda can. Oda şeker, bal😍 Melek Annesi olduğuna sevin bence. Rabbım illede dört dörtlük verince sevinmeyelim🌸 Özel çocuk daha bir güzel ve zor imtihan.
Merveb46 01rebirth büyük ihtimalle yaptırmamış ve yaptırsa bile alın yazısı anne karnındaki bebeğe müdahele edemezler ki