Biz tam 1 buçuk sene denedik her ay adetim son 3 gün kala kalp carpintimdan uyuyamadım sonra bi 10 günlük gecikmem oldu 3 kere hastanede test verdim evde yaptıklarımın sayısını bilmiyorum ama hep negatif çıktı o kadar üzüldüm yıprandım ki her sabah lavaboya koşa koşa gittim en son artık muayene olmak için sıra aldim artık kan sonuçlarına inanmaz oldum tam sıra bana gelecek geldi ağlaya ağlaya eve gittim 1 hafta ağladım diğer ay gene 10 gün gecikti qma hiç test yapmadım yine uzulcem diye artık dedim bole gecikmeli gelecek heralde bide aşırı adet sancım da vardi dedim psikolojik ağrıdan kivrandim 1 hafta sonra dedi içimden bi ses bi kere yap çıkmazsa bırak idrari damlatmamla cift çizgiyi gördüm inanamadım ne kadar ağladım o testin basinda hatırlamıyorum Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın etraftan neler neler duydum yok tembel gelin mi demediler beceriksiz mi demediler o kadar zoruma giderdi Rabbım herseyin hayırlısını hayirli zamanda versin 🤲🤲🤲bende eşime uçan balon aldim bebek resimli kutunun içine koydum önüne de baba ben geliyorum yazdım çok güzel oldu😊😊