Derininannesi_ Annekuzusu_0 hazırlıklarını flan bitirdin miii ondandır . Ben daha bitirmedim bi de calısıyorum yogun geçiyo günler o yüzden hiç bsey yetişmicekmiş gibi geliyor
Annekuzusu_0 Derininannesi_ benim bitti çok şükür ya bi hasta bezim kaldı elbiseleri falan herşeyi hazır
bebekveannesiii Busra2013 kızmıştır belki sana babannem varken sen gelmemi istemiyodun şimdide ben gelmiyorum diyodur minnoş😂😍sağlıkla gelsin inşallah senin bitmiş bile çabucak geçer 11 gün, bizimki çoook 114 günümüz var daha 😏
Busra2013 bebekveannesiii oy demeeeeee kız nasıl gececek o zmn😂benı goren 1 yıldır hamılesın dıo burda goruom 200.100 gun kalanı o gunler aklıma gelıo nasıl gecmıs dıom nasıl sabretmısım dıom😂
Deletedmom_289 Annekuzusu_0 😂 valla geç gelmesin çokta buradaki anneler dert yanıyor geç gelen bebelere bende öyle olabilirim
Asdas123 Annekuzusu_0 inanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bende öyle diyodum şimdi doğması için sabırsızlanıyorum bir yandan da hepp karnımda kalsın istiyorum 🥰
Annekuzusu_0 Asdas123 keşke öyle geçse banada bi nisan gelseydi hayırlısıyla mart hiç geçmeyecek gibi geliyo😅
Mrv1007 Annekuzusu_0 en son yaklaşık 2900’dü kilosu haftasına göre gayet iyi ciğer gelişimi ve emme refleksi de iyiyse kalmayacak inşallah 💕