2cocukannesi03 Mavidunyamm bnmde degerim cok yuksek cikti ama suan ultrasonda hersey normal gozukuyor 14 haftaligiz sizin ulltrasonda ne zmn bulgulara rastlandi
Mavidunyamm 2cocukannesi03 24. Haftada detaylı ultrasonda öğrendim. Onun öncesinde ikili üçlü testim temiz çıkmıştı
2cocukannesi03 Hakkmizda hsyirlisi Allahtan gelene raziyiz ne kdar surerse sürsün bebegimi aldrmayi dsunmuyorum bnde
Mavidunyamm 2cocukannesi03 Bende aldırmadım ama maalesef kalbi kendiliğinden durdu 32. Haftada. Sizin sadece ikili mi yüksek risk çıktı. Amniyosentez önerdiler mi
2cocukannesi03 Mavidunyamm ewet 2 li riskli cikti 16 haftalikken 3 lu ve 4 lu tarama yapilacak hakkimizda hayrlisi olur insallah amiyosentez onerdiler ama bn yptirmadm yptirmayida dsunmuyorum
kbrkbr1 bkts bende trizomi 21 den şüphelenildi ense kalınlığından , 14. Haftada nifty testi yaptırdık pozitif geldi amniyosentez yapıldı o da pozitif geldi 18. Haftada . Ne diyim çok zor bir süreç rabbim yardımcın olsun .
2cocukannesi03 kbrkbr1 amin insallah bn hic bi test yptirmayi dusunmuyorum hakkmizda hayrlisi olsun insallah