Captmom ah cok uzuldum 🥺 evet insan bir umuda tutunmaya calisiyor maalesef hep, tabiki doktorlar evet bu trizomi cok agir oldugu icin gebelik sonlandirmak istiyor ama kesinlikle anne babaya kalmali secim, ben devam etmesini istemiyorum mesela, onun hareketini hissettikce, kontrollere gittikce daha cok baglanacagim cunku, ve bu isin bir de dogum kismi var ki gercekten cok sancili bir surec, ilerlesin buyusun istemiyorum o yuzden cunku 30lu haftalara erisirse belki sezeryana ihtiyac duyulacak bu benim icin daha da aci.. yani kafamda binbir tane sey var tabi ama bu durumlarda her iki karar da anne babaya kalan ve asla disardan elestirilmemesi gereken bi sey. Bu benim ikinci kaybim, ilk kaybimda esimle birlikte genetik test verdik, ama hicbir sey cikmadi 🤷🏻♀️ Ben de tekrar bundan sinra baska bir hastanede tekrar verelim dedim esime o kisim aklimda, hatta bebegimin de incelenmesini isteyecegim tum vucut olarak, yapilmasi gereken her seyi yapmaya hazirim yeter ki bir 3. olmasin cunku cok yorucu gercekten 🥺 amniyosentezden cok korkuyordum, ama yaptirmaya mecbur kalinca cok arastirdim ve aslinda hic korkulacak bir sey olmadigini ogrendim, guvenli ellerde yapildigi surece.. hakkimizda hayirlisi olsun diyorum artik 🤲🏻