gulsumm1 Eymensmom35 valla saat kurdum gittim hepsinden birer tane kaptım karnım burnum da 😂 iyi kide gitmişim kadınlar kapış kapış aldı kalmadı geriye
Eymensmom35 Eslemmiraaa evet canım bende aldım organizetlet çok vardı da şifonyer üzerine koymalık pembe kutular tekti onlatıfa ben aldım😅
Eymensmom35 gulsumm1 bundan üç sene önce BİM’e bebek ürünleri geldi yine herkes kapış kapış hamileydim ezilme tehlikesi yaşadım resmen😂 şimdide hamileyim ama sakindi bugun havada soğuktu
gulsumm1 Eymensmom35 bende bir ara gelmişti yine gittim aynı şeyi yaşadım hatta kadınlar markette birbirine girdi ben şok 🙄😂 Allahtan bu sefer o kadar değildi
Eymensmom35 gulsumm1 ay öyle oluyor ya bide tam dakikasında alıyorlar içeri sıra mıra hak getire herkes koşturuyor içeri anında ya Allah hucum 😂😂😂
lunam Eymensmom35 tam açılış saatinde sağlık ocağına gittim ama dönüşte yetiştim, almak istediklerimden kalmıştı şükür kaptım hemen 😁
Eymensmom35 lunam ay iyi kız bende kan vermeye gidecektim aslında ama bugun hem kalabalık olur hemde bime gitcem diye ertelemiş bulundum😅
Suzanne Aldım 12Li organizelerden kadının biri elinde toplamış bütün hepsini nasıl sinir oldum 😂😂😅🤣🤣😅 gittim 8 aylık karnımla başka BİM’leri dolandım buldum en sonunda bu fiyata çok kaliteli geldiler bana
Eymensmom35 Suzanne sen hangilerinden aldın canım evet bencede özellikle o pembe olan kumaşı falan sağlam kaliteli baya