Tubidy Muhasebeci kesinlikle çok faydalı oluyor ama ilk gebeliğimde 9 ay kusup hiç bişey yemediğim halde bile 8 kilo aldım 🙈 ama Doğum yaptıktan bir ay sonra eski kıyafetlerime sığdım tamamen bebek almıştı 😊
Muhasebeci Tubidy bende öyleyim bu sabah gene kahvaltı da ne yediysem çıkardım Doğumdan sonra direkt olarak kaç kilo gitti sizden ?
Asafinannesi Deryadeniz63 bayaa çok almışsın canım 😥 29. Haftadayım 5 kg aldım. Şeker yüklemesi yaptırdın mı? Ödem ya da şekere bağlı çok kilo almış olabilirsin
goncacan Valla bende cok aldim ya bu almadm falan diyenler hicbisey yemiyo bence 25 haftalik hamileyim 10kilo aldım bende
Beratalpinannesii goncacan ekmek yemiyolar galiba ben tartilmiyorum korkudan çünkü çok aldım biliyorum ekmek te çok yiyorum akillanmiyorum naoiyim doymuyorum sekerim de yok demek ki bünye meselesi 🤔
Beratalpinannesii Muhasebeci o da nasıl oluyosa bebek geliyo 3 kilo plasenta geliyo bilmem kaç kilo o nasıl 1 kilo almış ay 😄
Muhasebeci Beratalpinannesii bilmiyorum ama bir bayan yazdı bana cvp olarak hamilelikten önce ekstra kilo veriyorlar sonra normal kilosuna kadar kilo alıyorlar dedi mantıklı geldi bana da öyle olabilir ??? Ünlü bunlar para gani sıkıntı yok onlar için...
Muhasebeci Şu an çocuk ne kadarlık oldu bilmiyorum ama emzirme sürecinde de anneler çok kilo veriyormuş...