Deryadeniz63 Arkadaslar 22+1 haftaligim ilk hamilelik baslangicimda 65 kiloydum simdi ise 81 kilo olmussum sizce bu normalmi 16 kilo almam 😱😕
Tubidy Deryadeniz63 bende 22+4teyim 3 kilo aldım biraz fazla almışsınız ama bundan sonra doktor kontrolünde dikkat ederseniz 18 kiloyla tamamlarsınız inşallah
Okaradeniz Preeklemsi falan olmayasin canim ilerki aylarda genelik tansihonu da cikar tuzlu yememeye calis mumkun oldugunca
Nurbursa Kızlar bende 84 le hamile kaldım oha dediginizi duyar gibiyim 😂 şuan 25 haftadayım 5,5 kilo almışım . Bundan sonra almam umarım ama normali ne kadarki bide böyle hafta olarak benden geride oldgu halde 15 kilolar falan duyunca acaba bende anormallikmi var diyorum ister istemez ☹️
Muhasebeci Nurbursa en ideali hiç almamak Ebru şallı hamileliği boyunca 1 kilo almıştı keşke bizde öyle olsak 😄😄 tüm hamilelik boyunca 10-12 arası normal diye biliyorum...
Tubidy Muhasebeci o biraz bizler için imkansız ya 🙈 ekstra kilo vermiştir gebelikte çünkü 3 kilo bebek dersek 2 kilo da eşi 300er gramda göğüsler büyüyor 10 kiloyu buluyor zaten 😂
Beratalpinannesii Muhasebeci o da nasıl oluyosa bebek geliyo 3 kilo plasenta geliyo bilmem kaç kilo o nasıl 1 kilo almış ay 😄
Muhasebeci Tubidy valla elimden geldiğince tatlılardan hamur işlerinden kaçınmaya çalışıyorum. Hareket etmeye çalışıyorum merdiven inip çıkıyorum vs vs . Zaten kilom var çok fazla ekstra daha fazla almak istemiyorum
Sodya Bende 20+3 üm ve 7 kilo almışım bile . Ne yapmak lazim bu kilo alimini yavaslatmak icin veya durdurmak 😣
Deryadeniz63 Yarin sirf bu kilolar icin doktora gidicem zaten cok sinir bozucu oluyor artik bakalim ne diyecek doktorum 😣
ElifGuven Deryadeniz63 çok ama şiş var mı bi dikkat ey şekerini ve tansiyonuna baktır bi yemene dikkat et fazla yeme son aylar daha çok şişiyorsjn çünkü sen yemesinde bebek kilo alır merak etme canım
Deryadeniz63 Evde adimi tosun koymuslar zaten esim annemler panda felanda diolar arada acaba yada rejime girsem bebisde zayiflarmi 😪
Tubidy Muhasebeci kesinlikle çok faydalı oluyor ama ilk gebeliğimde 9 ay kusup hiç bişey yemediğim halde bile 8 kilo aldım 🙈 ama Doğum yaptıktan bir ay sonra eski kıyafetlerime sığdım tamamen bebek almıştı 😊
SeydaDoruk Deryadeniz63 biraz fazla almışsın malesef. Ben de altı ayda 9 kilo almıştım. Şeker yüklemesi sonucu şekerim yüksek çıkınca dahiliye doktorum diyet verdi. Sen de bi doktorunla görüşmelisin.