Mevludedamgaci DerinKoss önemli değil canım sor tabiki 😂🥰 37+5 olucam 15 martta gelişimi ve kilosu iyi olduğu için 37 hafta dolunca alabiliriz dedi doktorum bende 15 martı seçtim. Doktorumuz Erson Aksu . Yanımda annem ve eşim kalacak eş dışında 1 refakatçi kabul ediyorlarmış zaten.
DerinKoss Mevludedamgaci Ayy çok içim rahatladı şimdi ya bende eşim dışında annemde kalsa iyi olurdu diye düşünüyordum 🙂 Bende Erson hocaya gidiyoruum 🥰 Ayy Maşallahh gelişiminin iyi olmasına sevindim 🙏🤗 Pekiii fotoğrafçıyla anlaştınız mı acaba 🙂
ikimelekannesi2224 Mevludedamgaci vatanı çok öneriyolar özellikle sizin doktorunuzu ama biz şuan maddiyata göre hareket ettiğimiz için orası olmaz gibi gözüküyor. Birde doktorlar kaçıncı haftadan sonra sezeryanı kabul etmiyor acaba bilginiz varmı
ikimelekannesi2224 Mevludedamgaci ya birşey soracağım ben reyapa tekrar sordum isteğe bağlı sezeryan 8000 dediler daha önce 4500 dü şimdide diyor ki zorunlu sezeryan 4500dü fiyatlarmı yükseldi yoksa benmi önceden yanlış anlaşıldım
Mevludedamgaci DerinKoss maalesef canım fiyat sordum fotoğrafçıya 1250 tl dedi biraz pahalı geldi tutmadım o yüzden , ama erson beye sordum doğumda fotoğraf çekebilirmisiniz diye çekeriz göndeririz sana dedi artık hemsirelere felan rica edicez🥰
Mevludedamgaci ikimelekannesi2224 valla bilgim yok canım, allah gönlünüze gore versin inşallah herşey aşırı pahalı hastaneler de öyle maalesef ❤
Duce Tugce-murat2528 Oğuz ölmez aşırı memnunum ilk doğumumda Devlet hastanesinde idi . Şimdi malum Reyapta yine aynı doktor tercihim için yine Reyap evet fiyatlar pahalı ama yapacak birşey yok maalesef 😔
Krtykrty Arkadaşlar bende Çorlu’dayim gebelik istiyorum da devlette Ece bahçeci hosgeren diye bir hocaya randevi aldım nasıl iyi mi acaba. Yeni taşındık ve doktorları sorabilcegim kimse yok. Bana yardımcı olursaniz çok sevinirim
Tugce-murat2528 Krtykrty Eşimin kuzeni gitmiş o doktora acilde denk gelmiş çok memnun kalarak tekrar randevulu hastası olmuş, öyle diyordu
Pelinakcn Krtykrty aa ilk defa duydum o doktoru ben Sedat beye gidiyordum hastanenin sigortamla anlaşması bittiği için değişmek zorunda kaldım ama yeni gittiğim doktordan da çok memnunum. O da Nevzat bey optimed hastanesinde aynı zamanda başhekimi oranın
Pelinakcn Krtykrty ay kusura bakmayın siz devlette demişsiniz🤦🏻♀️ Benim dediğim doktorlar biri vatan da diğeri optimed
Tugce-murat2528 Duce Yeni mi bilmiyorum ama en az 6 7 aydır buradadır bence. Eşimin kuzeni gebeliğin başında tanışmıştı onunla kız 6 7 aylık gebe
Mevludedamgaci ikimelekannesi2224 ben vatan hastanesinde dogurcam canım reyap hastanesi ile ilgili bir bilgim yok