Nisa2420 Ben ocean mummy kullanıyorum arkadaşlar başından sonuna kada kullanacağım inşallah duyan varmı ocean mummy i
Moonlight1 Nisa2420 efa mom vermişti doktor onu kullandım ama bitince eczanelerde bulamadık eczacı bayan sizin dediğiniz vitamini verdi ayni içeriğe sahipmiş şimdi onu kullanıyorum
charlottececi dilek4606 follatroyu tek gecerim canim ilacim aksam yatarken alirdim eskiden. Regenesis max iciyorum suan 😔
[silindi] dilek4606 ben inefolic combi kullanıyorum şeker dengesini sağlıyor kilo da verdiyormuş ama ben vermedim dikkat etsem verirdim belki , 3 ay kullandım şuan devam ediyorum ama çok pahalı 1 paket 20 tane günde 2 tane içiyorsunuz kutusu 140 TL
Tospikannesiiiii dilek4606 folatro kullanıyorum ilk bebegim de de öyle kullandım ikisinde de istediğim ay hamile kaldım etkaii var mı bilmiyorum
Moonlight1 Ben 17. Haftama girdim doktorum hala kullandırıyor folik asit zararı olur mu acaba folidoce kullanıyorum
SunnyG Moonlight1 hayır zararı olmaz. Ben 20. Haftadayım. Kullandığım takviyede folik var. Hatta ayrıca kullandığım Demir hapında da folik var. Doğuma kadar kullanmaya devam edeceğim.
Gny18 dilek4606 folidoce kullaniyorum bende. Dun doktora gittim onu yazdi ben zaten kullaniyorum bunu dedim.
Mrv135 dilek4606 Folidays kullanıyorum doktor direk bunu vermişti. Her eczanede olmuyor sanırım fiyatı bir tık pahalı diye.