dilek4606 Arkadaşlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyordum doktor çok ağır kullanma dedi onun yerine foluim veya foudace al dedi ama bulamadım eczaneden sizin aranızda bunları kullanan varmı yada ne kullanıyorsunuz folik asit olarak?
Teadora dilek4606 solgar tabikide ılk gebelıkten oncede kullanıyordum bu gebelıkte de basta kullandım ılk 3 ay sonra kullanmana gerek yok dedı doktor sadece 3 ay onemli oluyor dedı
bfa_41 Ben sadece decavit kullanıyorum, içinde 0.8 mg folik asit var doktorum yeterli dedi ama sizce nasıl?
varbirhayalimiz Regenesis Max kullanıyorum, doktorum bunu doğuma kadar kullanabilirsin dedi çok memnunum.
miniktirtilim dilek4606 saglik ocaklarınin hepsi folibol veriyor galiba özellerin coguda regenesis max veriyor anlamadim ben hangisi iyi Devlet hastaneside hepsi ayni mantikta muadil diyor
Seymaaogretmenn12 Vitalea ginger Kullanıyorum. Bende folbiol kullanıyordum doktorumun önerisi ile bitkisel bir folik asit başladık . İçinde zencefil karışımıda olduğu için mide bulantısınıda önlüyor .