Lgel bak ilk once sunu bilki canimm kanamanin rengini onemli kiliyoruz evet kahverengi eski bir kan kirmizi yeni birr kanama baslamis demek ve bu tehlikelidir.Amaa bakk bu bir degismez gercekdirr ister kahverengi ister kirmizi ister pembee fark etmez.Eger bebegin saglikliysaa oluk oluk kanda doksenn yasayacaktir saglamdir dusmez,ama yok sagliksiz bir bebekse 9 ay yatt ayaga kalkmaa dogurdugu. Gun giderr senden.Demem onakii sen bebegine guven sadecee.Benimde kanama alanim evcut 4 haftamdan beri su an 11 haftalik olucak 10+6yimm halada kanama alanim varr ben hic kirmizi kanama yasamadim hep koyu lahve rengi olduu.Ama umarim gecerr benimde 10 gun sorna kontrolum var.Ancaq sunu unutma calisiyorm duyorsun yaa calisma en onemlisi bebegin.Kanamasi olan biri asla ayakta olmamalii cunku yurudukce rahime kasilma olue dusuk riskini artirir kanamayi artirir yeni kanamalar yaratir vee saglikli bebegin varsa bile gider.Ama takdir Allahin eger o vermisse korur.Bebegin saglikliysa merak etmee ama dinlen yatmalisin ben ben ay yarimdir hep yatakdayim iyne ilac tedavi progestron bana yaramadi igne seruma basladik oda bitfi 10 gun sonea gidip bakdiricam bakalim bebehim ve kanama alani ne halde.Yani miktardir renkdirr bunlar pekde birsey ifade rtmiyor.Kucucuk bir damla acim kahverengiylee hatta kanamasiz dusuk yapanlar vae,,dizlerine kadae kan akitip 9 ayda normal dogum yapip saglikli bebek doguranlarda.Yankk bebegine guven ve dinlen bu kadar.Hamileligin oncelerind eolmussa doktoeum 15 haftaya kadar genelde olur devam eder dedi yani hemen gecen birsey degil bu