Poyrazin_annesi Hıc bısey olmaz korkma . Zatrn hastanedeyken bıle sırt üstü yatırıp ultrasonla bakıyolar hatta nst ye baglamıslardı benı 40 dakka fln sırt üstü yattm bısı olmadı. Zararlı olsa sırt ustu yatırmazlar oturtup yan yatırtlardı
Ozummm41 Poyrazin_annesi hadi ya o kadar sürüyo mu? Ki nst ileri haftalarda oluyo. O zaman boşuna endişeleniyorum
Ozummm41 Ya çok teşekkür ederim iyi ki varsınız , böyle tecrübeli birilerinden bi şeyler duymak iyi geliyo
Kasev Sen rahatsan bebek de rahattır hareketini bi süre hissetmesem bende hemen acile gidiyorum dalga geçiyolar uyuyodur ne korkuyon diye 😄 hiiç merak etme tüm gün hareketini hiç hissetmezsen sorun yap sırt üstü bende çok yatıyorum bi sorun olmuyo allaha şükür korkma
Kubrailkan Gunduzde öyle uzanıyorum ben🙊 birde bebeğimi en net hissettiğim pozisyon sirt üstü ,bende bir sorun yaratmıyor zaten ne kadar dikkat etsek uyku hali sonuçta ister istemez öyle yaticaz🥰
MeyraRana Ozummm41 nie bişi olsun ki zaten rahatsız edecek bi durum olsa nefesini kesme durumuna geliyor dönüyorsun yüzüstü yatmaman önemli.
dilara_cinar99 Ozummm41 Canım ben uyurken kendimi hep sırt üstü buluyorum 36.haftamdayim sıkıntı olmadı ☺️
Bahar_mehmet Ozummm41 Doktorumun tavsiyesi sola taraf dönüp yat dedi sola yatıyorum gece uyanınca sırt yüzü dönmüşüm içimde bir korku oluyor 35+6