TnE_ Kardelenataklar Seda31
cherrysu
Kızlar daha sonra doğum hikayesi kısmına yazacağım ama buradan size anlatmayı kendime borç bilirim😁 Netice de beraber yürüdük biz bu yollarda😁 Biliyorsunuz Cuma günü kontrol vardı, kontrole gittik nst de bariz bir sancı çıkmadı muayene de açılma da çıkmadı ultrason bakıldı maalesef ultrasonda suyu riskli azalmış çıktı. O yüzden doktorumuz riske atmayalım hemen doğumu başlatalım dedi. Tabi ben şok, suni sancı İle normal doğum deneyelim ama olmazsa bebek kaldıramazsa sezeryana geçmek zorunda kalabiliriz dedi. Ben hüngür foşur tabi sezeryan hiç istemediğim için. Neyse suni sancı ile normal doğum olur diye umut ediyordum hala. Acil yatışımız yapıldı, suni verildi ama yarım saat sonra bebeğimin kalp atışları yavaşladı derin düşüşler oldu, yani kasılmaları bebişim kaldıramadı. Doktorum hemen suniyi kesti bana oksijen falan bağlandı bebeğin kalp atışları normale dönsün diye. Sonra hemen epidural sezeryana alındım tabi ben yine hüngür foşur bebeğe bir şey olacak mı diye bu sefer, biraz da sezeryandan korkuyorum 🤦♀️ Doktorum beni sakinleştirdi 15 dk sonra bebeğine kavuşacaksın dedi. Hemşirem, ebem çok iyiydi doğum boyunca elimi tuttu. Sonra bir sesss, pespembe kızımı verdiler koynuma💜 bu kez de mutluluktan ağladım💜 şimdi yanımda uyuyor dünyanın en güzel duygusuymuş Allah tez zamanda sağlıkla sizleri de kavuştursun🙏 Her doğumun kendine göre zorlukları var ama bakın 2 gün oldu bile zaman geçiyor ağrılar diniyor hiçbir şey korkulduğu kadar değil inanın. Hep bebeğinize en hayırlı şekilde kavuşmayı dileyin🙏 Benim de dualarım sizlerle 🙏🌸 Rabbim sağlıkla kolaylıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah 💜