Prensesannesiii03 Zmg7 38+3 üz bizde ama sancı falan hiç bişey yok bende 40. Haftaları görürüz gibime geliyor 😂
TnE_ Ankam regl sancisinin az daha fazla hali şeklinde oluyo ve aşırı baskı oluyo aşağıya 😀 ama gerçek sancı bu değil böyle düzenli ekstradan kramp gibi girip gidicek nefes kesecek şiddete kadar gelecek 😀
Kardelenataklar Zmg7 son 3 teyim totem de yaptım herşey denedim olmadı pazartesiye kadar olmazsa pazartesi suni sancı dendi hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun 🤭
Zmg7 Ayyy günü belli olmuş hadi hayırlısı♥️ben daha doktor bekliyorum gircem birazdan bakalım bana ne diyecek😁
llgln35 Zmg7 bazen kendi kendime gülüyorum hareketleri yaparken şebek ettiler bizi 😂😂 bak gece sansı vardı gene gelmedi en son gidip sezeryan günü alcam 😂😂 zorla çıkarcam😂
Keskinn07 Zmg7 kaçıncı haftada sezeryan oluyor bende 39 haftayim gelmeye niyeti yok malesef ne acilma ne başka bisey 91 kdr sancı çıkıyor ama hissetmiyorum pek fazla alta baskı hissediyorum ve çok hareketli kızlar ya
iki_minik_annesi Zmg7 40 haftalik ama hala oglusumda hareket yok gece sancilandim dogum sancisi sandim gaz sancisi cikti 😁
aysebeyza Zmg7 ayy gerçekten mii 😍 Gözünüz aydın çok sevindim. Demekki böyle açılan postlar işe yarıyor bende açacağım 😄🥰
Kardelenataklar Zmg7 totem falan derken doğurdu valla darısı başımıza bir bana mı yaramadi bu totem 🤭
Zmg7 aysebeyza TnE_ cherrysu Kardelenataklar FadJobe87 Kızlar çok teşekkür ederim ♥️ Minik prensesimizle size öpücükler gönderiyoruz. Minik kuşum bir atakla kucağımıza kondu🧿 Darısı sizlerin de başına💜 sağ salim meleklerinize kavuşun inşallah 🙏 yarın gün içinde ayrıntıları yazcam size🤍😘