Brcnbysl Remziyearn ben 19. Haftadayım hala bebeğim mi içimdeki kıpırtı ayırt rdemiyorum 😅 minik minik kaymalar var sadece bende daha tam anlamıyla hissetmedim. O yüzden merak etmeyin daha yolumuz var🥰
menuder Haftamda önce gaz sandığım pıt pıt eden şeyler hissettim. 18. Haftada anladım ki bunlar ufaklığın kıpırdamaları ☺️
-Hale- Remziyearn 18nci haftada ilk hissettim sanki bağırsak hareketleri gibi çözemiyosun ama 20/21nci hafta artık ben büyüdüm diyor sana kendini dışardan bile hissettiriyor😍
Denizyildizi1 Remziyearn İkinci bebeğim 14 de hissetmeye başladım ilk olunca geç oluyor 21 de hissetmiştim
Gastronomanne Remziyearn benim 17 sonunda başladı tek tük. Şimdi 19dayım her gün bikaç kez hissediyorum ☺️
Semanuralemdar Remziyearn 19+4 oldum bu zamana kadar az az hissediyordum ama bugün ilk defa tam bir şekilde hissettim 😂
Eliko Remziyearn 18de hissettim 19.haftadayim gecen haftadan beri hergun duzenli hissediyorum ozellikle sabah ve geceleri
MirayveAnnesi22 11 haftalık olduk karnım bi değişik yani hafif kramp gibi agrı gibi de değil karnımı tutunca geçiyor normal mi acaba 🙁🤔🤔 yer değiştirebilir mi bu haftalarda
ebru2871 Remziyearn ilk hareketini 15+5 de hissettim ama düzenli olarak 16 +3den sonra daha çok hissetmeye başladım
Betus32 Remziyearn bende 15 +1 im bende hissetmiyorum yani nasıl birşey onu da bilmiyorum 🤷🏻♀️ sürekli alt tarafımda ağrı var birde sizde de oluyor mu ara ara kasılma şeklinde batar gibi
prettywoman01 Betus32 cnm ağrı oluyor kasık ağrısı gibi batma gibi adet sancısı gibi her türlü olabiliyor o ağrı başladığı an uzan hemen.geciyir sonra.organlar değişiyor bebek buyuyor yorgunluğun belirtiside olabilir tabi her türlü uzanman gerekir o an.