Usnac1995 Kızlar ben 9. Haftadayım hem çok istiyorum hissetmeyi hemde korkuyorum içimde bir canlı büyüyor büyük mucize ama ne bileyim hep bi tedirginlil var
gozde14 19.haftada cok az da olsa pit pit atislarini hissettim. Suan 21 haftaligim artik baya hissediyorum. Geceleri ozellikle daha hareketli oluyolar. 🧿🥰
Diloosss Remziyearn ben kızımı 19. Haftada hissettim 😻 düğündeydim o sıra sese mi tepki verdi anlayamadım 🤣 şuan 35. Haftadayız 🌸
basakerdvn Remziyearn ben 19 da kıpırtı hissetmeye başladım şu an 24 üz daha netleşti sanki panik yapmayın zmaanı gelince ben burdayım diyecektir 🤭
Budiss_Moms Remziyearn 17+4 de gece yatağa girdiğimde bi kaç saniye arayla üç defa minik minik hissettim bağırsak sesi değildi eminim 😇😇😇
Cerenz Remziyearn 16+2 de hafif kıpırtı şeklinde hissettim. Başta tam anlam veremedim ama bi kaç gün devam edince bebeğimin hateketi olduğuna emin oldum. Göbek deliğimin 4 parmak kadar altında göz seyirmesi gibi pıt pıt bişeyler hissettim. Şimdi 19+4deyim çok yoğun hissediyorum.
Eminedemir1 Remziyearn ilk gebeliğim 21 haftada tam olarak hissetmeye başladım ve devamlı hissediyorum artık
esmanurky Remziyearn ilk gebeliğin mi canım merak etme bende 21+2 de hissettim insallah sende hissedersin
Nesraa_ Remziyearn 14. Haftada başladı ufak ufak hareketleri ama segirme gibiydi simdi 27. Haftada deliyor remen karnımı 😂
Berrakberfu Remziyearn ben 21.haftaya giriyorum hala hissetmedim.doktor 24.falan hissedersin dedi.eger gobekte biraz yaglanma varsa normalde gec hissediyomussun zaten
Berrakberfu prettywoman01 canini skmasin gobek cevresindeki yaga gore de degisiyor.nerdeyse 21 haftaligim doktor 3 hafta sonra anca hssedersin dedi😆