Dirik Kızlar yarın adet günüm adetten 3 gün önce kan verdim <2.0 çıktı biliyorum negatif ancak adet olacakmış gibi hissetmiyorum erken gebelik testim cok silik cizgi çıktı dün eğer adet olmazsam beta yükselir mi yardımınıza ihtiyacım var 🥺
Kumsal20 Dirik yükselebilir canım bekle 1 hafta bidaha ver adet olmazsan benim yükselmiş ti çünkü 1.20ydi 1 hafta sonra 13 olmuştu ama kimyasal gebelik oldu malesef hayırlısı olsun yavrum 🙏
Dirik Kumsal20 ben geçen ay kimyasal yaşadım canim kan vermedim ama gebelik testlerim pozitiften negatife dönmüştü umarım hamileyimdir
Kumsal20 Dirik bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda belirtilerim var bakalım bende 2 gün kaldı reglime çok beyaz akıntı geliyor bakalım ☺️
Kumsal20 Dirik evet var canım . Arada giren kasık ağrılarim oluyor göğüsum de değişiklikler çok bakalım inşallah hamileyizdir sende varmı belirti?
Srfe_01 Kumsal20 bende hamılelıgımde göğüsümdekı degısıklıjten anlamıştım aşırı bı hassasıyet vardı elımı suremıyordum yatarken bıle acıyordu ☺️
Kumsal20 Dirik benimde ucu karardı çevresi büyüdü falan damarlar çıktı hadi inşallah hamileyizdir ya🙏🙏🙏
Dirik esra13_1 bence hamilesin bende dusuk yaptığım gebeliğimi aynen bu çizgiyle öğrenmiştim umarım sende hamilesindir canim hayırlısı olsun
Kumsal20 esra13_1 benim geçen ay böyleydi kimyasal gebelik oldu malesef ama insallahhhh yükselir değerin canimmmm🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ama var bence de
Dirik Mimii94 bende 3 gün önce verdim suan bat gunundeyim umarım adet olmam ve hamileyimdir bir dusuk ve kimyasaldan sonra çok yoruldum ve istiyorum artık
Dirik Mimii94 https://imgyukle.com/i/Exldsq böyle bi silik cizgi var ama kanda çıkması lazımdı kafam allak bullak gerçekten