Aysenurr1 Mom86 tarihine bakmadan okumuşum 😊 çok mutlu oldum inanın okurken duygulandım amin inşallah teşekkür ederiz bende prensesimi bekliyorum 18+5iz 😍
Mom86 Aysenurr1 oyy allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm evet zor hikayemiz vardı ama geçti bitti çok.sukur
Aysenurr1 Mom86 amin canım Allah razı olsun zorlu bir hikayeniz olmuş ama bebeğiniz hayata tutunmuş maşallah Allahım sizden ayırmasın onu😍 ismi ne miniğin merak ettim canım 😍
Mom86 Aysenurr1 cok.cok saol.cnm Arven Mila cnm senin bebeğim cinsiyeti ne dur seni sohbet postuna etiketiyim ki buraya kimseye yazmasin
90yliz Rabbım yardımcın olsun kardeşim bebısını Rabbım sapa sağlam kucağına almayı nasıb etsın amın. 🤲🤲Allahım buyuktur bence bebegın kucağına alacaksın annesı. 🥰🤲🤲🥰
Aysegulgorkem Deletedmom15257 cnm rabbim seni inşallah yavruna kavuştursun bide şey soracam cnm devlet hastahanesindemi özeldemi bebeğin
Mom86 Aysegulgorkem kuzum çok eski post 2 yıl oldu şükürler olsun kavuştum yavruma şuan 19 aylik devlet fakülte hastanesinde doğum yaptım orda 3 ay kaldi
Aysegulgorkem Mom86 ayy canım tarihine bakmadım iyikide bakmamışım inanki kavuştum mesajını görünce gözlerim çok doldu rabbime şükür olsun allahım sana bagislasin onu bnde 25 haftaligim şuan önceden 2kaybim vardı şuan serklajliyim çok korkuyorumm
Gokceylmazz Deletedmom15257 rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin sağlıkla kucağına alıcağın günleri görmek nasip olsun inşallah canım benim😢
Mom86 Gokceylmazz çok saol.kuzum çok şükür aldım kucağıma büyüttüm bile şuan 19 aylik cnm şükürler olsun çok eski post bu
Mom86 Aysegulgorkem korkma cnm uzan kalkma benimde arkadşım serkajla 37 haftada kendi isteğiyle doğum yaptı onunda 1 kaybı vardı 22 haftalık ölü doğum yaptı ama şükürler olsun şimdi kızı 4 aylik sende korkma kaç haftada serkaj oldun
Gokceylmazz Mom86 ayy canım yeni fark ettim çok şükür ya rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah🥰
Aysegulgorkem Ceylan12334556789 cnm 2tane büyük erken doğumum kayibim vardı o yüzden bu hamileligimde serklaj oldum
Ceylan12334556789 Aysegulgorkem benimde 7 aylık kaybım var doğum oldu ama yaşamadı bende şimdi 2. Hamileyim 6 haftalık bende ğıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum bebeklerin neden erken doğdu ne gibi sıkıntıları oldu da dikiş atıldı size ?
Sermina Mom86 coook gecmis olsun sukurler olsun yavrunuz yaninizda postun altini okuyunca o kadar sevindimki 🥰 bebeginiz herhangi bir saglik problemi varmi peki suan yasitlariyla uyumlumu