Mom86 OzgeOzbekkk evet bende hep öyle düşündüm bu bi sınav güzel şeyler olacak diyerek ve başardık çok şükür 🤗Medineygn Ruqeyyam_2018 33Fatma Damlamom ayy çok saolun bebeğim iyi çok eski post bu şuan 1 buçuk yaşında hatta şimdi sevimli dostlar izliyor 😍insallah sizlerde sağ salim alırsınız kucağınıza 🤗
Mom86 Suheyla19A ikizannesi2 Dkktlbsra Premsesinannessi20 Smkrkmz mrb arkadaşlar şuan bebeğim 1 buçuk yaşında çok şükür geçti o gubler çok eski paylasimim o 😍 insallah sizlerde sağ salim alırsınız kucağınıza
Premsesinannessi20 Deletedmom15257 inşallah sağ salim evine getirirsin bebeğini allahım sabır versin🙏😔
Smkrkmz Deletedmom15257 Allah yardimciniz olsun tez vakitte sağlıķla afiyetle eve gelmeniz nasip olsun insallah amin.Çok zor dur bol bol dua et.bizlerde ederiz
Neshuldem Deletedmom15257 rabbim şifa versin. Sabır versin. Zor bir süreç geçirmişsiniz üzüldüm. Rabbim büyüktür. İnş tez zaman da düzelir.
maviserceli32 Deletedmom15257 Rabbim şifâlar versin. Tez zaman da sağlığına kavuşup, kucağınıza alırsınız inşa'Allah.
Mom86 maviserceli32 Aysenurr1 Aysenurr1 ayy çok saolun kızlar dualarınız için allah razı olsun inşallah sizlerde sağ salim alırsınız kucağınıza 2 yıl.olcak geçti çok şükür şuan 19 aylik kuzum
Aysenurr1 Deletedmom15257 Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda inşallah prensesinize kavuşursunuz sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah güzel anne😍
Aysenurr1 Mom86 tarihine bakmadan okumuşum 😊 çok mutlu oldum inanın okurken duygulandım amin inşallah teşekkür ederiz bende prensesimi bekliyorum 18+5iz 😍