Melekk32 35+4 kızlar bebeğim dünden beri haraket etmiyo hiç hissetmedim nefesim de daraliyo nefes alamıyorum neyin belirtisi bu bişey olmuş mudur herşeyi denedim tatlı yedim uzandım karnımı okşadım ama hiç tepki yok
Kbraa1221 Melekk32 korkmayın Allahın izniyle birşey yoktur, uyuyordur arkasını dönmüştür veya siz gün içinde yorulduysanız o yüzdendir. Yarında hissetmezseniz içinizi rahatlatmak amaçlı doktora görünürsünüz🥰🙏🏻
GamzeDurmus Melekk32 bu durumlarda ebeler bile 2 saat hareket hissetmezseniz hemen hastaneye gelin diyorlar. Mesafe olması çok önemli olmamalı en azından sağlığından emin olun
Sultannbstrk Melekk32 bence mesafe de olsa beklemeden gitmelisin her şey olabilir en azından içiniz rahatlar
blueberyy00 Kbraa1221 doğum yaptınız mı yada şu an kaç haftalık hamilesiniz merak ettim 2 gündür haraketleri yok diyor yapmanız gereken onu telaslandirmamak evet ama yanlisda yonlendirmemek doktor günde 10 haraketden az hissederseniz beklemeyin diyor haftası gereği de öyle bir haftada zaten lütfen yanlış yönlendirmeyelim ya
Fatoo33 Dünden beri uzun bi vakit eşiniz ve siz dinlenir rahat pozisyonda oynayın karnınızla müzik felan açın hareket yoksa bence beklemeyin gidin doktora
Happybsrn Melekk32 yani bunu burdan neden soruyorsunuz ki ilk işiniz acile gitmek burdakileri mi dinleyeceksiniz
Hosgeldinbebek Melekk32 çikolata yiyip sol tarafına uzan, 30 dk içinde hareket yoksa mutlaka gel demişti doktorum.sizin hareket yoksa mutlaka gidin mesafeye bakmayın önemli bu
Boncugummmm Melekk32 canım için rahat etsin hastnye git yinede. Bn hamileler sitesinde duymuştum bnu Telefonun flaşı ı açıp karnına yakın tut canım belkı tepki werir.
Happybsrn Kadın dünden beri hareket etmiyor diyor burdakiler de yok söyle yap böyle yap diyor çok ilginç ,bır iki saatten bahsetmiyor farkında mısınız 🙄
maviananas Happybsrn aynı şeyi şu an bende düşünüyorum gerçekten insanlar tuhaf, post açan kişi onları dinleyip hastaneye gitmese Allah korusun bebeğe bir şey olsa vebali nasıl alacaklar acaba
blueberyy00 Melekk32 neden hastaneye gitmiyorsun doktor 32 den sonra bana günde en az 10 haraket say az gibi gelirse durma gel dedi sen nerdeyse iki gündür hissetmiyorum diyorsun git hemen lütfen
blueberyy00 Happybsrn evet yorumları okurken bunu farkettim şu an tamam insan güzel şeyler duymak istiyor boyle durumda ama yanlış olan içini rahalatiyor diye doğru sayılamaz çok gerildim şu an ben öğlene kadar her zamankine göre bugün çok durgun dedim doktoruma hemen gel dedi gittim bebeğimin kalp atışları çok durgun gidiyordu bir haftadır nst takibi yapıyoruz duzelmese doğuma alacaktı strese giriyor anne karninda dedi ama şükür iki gündür iyiyiz şu an iki günden normal birşey gibi bahsediyorlar