Afrakuzu EdaHilal kendi isteğinizle mi sezeryan oluyorsunuz yoksa başka bir sebepten mi bende çarşamba günü 37. Haftama girecem çatı muayesini olacam inşaallah
EdaHilal Afrakuzu hayır malesef kendi isteğimle değil muayene sonucu normal doğum elverişli olmadığı için
Minammm Kızlar doğuma giderken o sedyeye yatmak ameliyathaneye gitmek düşünürken bile çok heyecanlanıyorum nasıl yapıcam Allahım ölüyorum panikten heyecandan şimdiden tecrübeliler bir akıl verin
Nermin3419 Sinem_20 merhaba umarım iyisinizdir inşallah doğumunuz nasıl geçti sizin 4. Doğum diye okumuştum benimde 3. Sezeryan olacak Allah izin verirse inşallah ama çok korkuyorum
Sinem_20 Nermin3419 merhaba iyiyim çok şükür teşekkür ederim 4. Olduğu için biraz fazla acılı ağrılı oldu ama 3. Çok kolay olmuştu hiç korkmayın bugün 13 gün oldu hiç sezaryen olmamış gibiyim🤗
Nermin3419 Sinem_20 ay çok sevindim maşallah Rabbim bebişinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲😘 benimde 3. Olacak inşallah Allah izin verirse ama çok korkuyorum 😞