EmineRdvan14 Melekk8 eşiniz sanırım sizin üzülüp yipranmanizdan tedirgin olmuş bu konuyu konuşup o dönemin duygusal bı dönem olduğunu söyleyip gerçekten anne olmak istediğinizi belirtirseniz belki ikna olabilir
babypoemnur Melekk8 hazır olmasını beklemeniz en doğrusu bence konuşarak halledilmeyecek problem yoktur
Nur-01-35 Melekk8 bence ınstagram bebek videoları felan ama çok sıkmadan. Ama bence hamileyim desen sevinecek daha önce olduğu gibi illa onun hazır olmasını beklemen gerekmiyor bence bir şekild e denk getirmeye çalışabilirsin
2kizanasi Bu gerçekten tek taraflı olacak bişey değil inanın bebek olsa ve eşiniz isteksiz ilgisiz olsa daha çok üzülürsünüz. Zamana bırakın
Melekk8 prensannesii_ ben çok stres yapmaya başladım ve çok üzülüyorum artık çevreden de biliniyor benim isteyip onun istemediği zoruma gidiyor
prensannesii_ Melekk8 cok iyi anliyrm seni canim benim eşimde netti istemiyrm deyip kesip atıyordu aglaya ağlaya uyuduğum günleri biliyorum ama sana tavsiyem dışarıya yansıtma ben yansıttım hep erkeğin istemediğini ilk kez duydum tuaf deyip durdular insanı daha çok yıpratıyorlar. Söyle düşün Rabbım günü zamanı gelince nasip edecek demekki zamanı var
Sld-kocbay Melekk8 bende instagramda görmüştüm esra ezmeci diye bir piskolok varmıs çapalama yöntemi diye bir yontem kullanıyormus . Kuzenim dedi ve hamile kaldı ne kadar dogru bilmiuorum ama
Happybsrn Melekk8 kocam istemiyor diyorsun ya ,peki istemeyen taraf sen olsan naprdin, bebek işi sorumluluğu öyle kolay değil adam şuan kendine güvenmiyor demk ki beklemekten başka çare yok, baskı yaparsanız ters teper biraz zaman verin
Happybsrn Melekk8 iyide eşim kesin istemiyorum demiyor zamanı var diyor beklemekten başka çare yok demk ki,,,
kizininannesi Melekk8 bizimki de çok istiyordu ama ailesi yüzünden boşanıyoruz 13. Haftamdan beri sorunlar yaşadım haftaya doğumum var iki ay önce de dava açtım…. vardır her şerde bir hayır canım zamanı gelince hayırlı bir şekilde olur inşallah
Pheebs Hazir olmasını bekleyin bence. Yani yavaş yavaş zamanla konuyu tamamen kapatmadan cok da bunaltmadan konuşsanız bu konuları belki fikri degisir. Ama hazir olması çok önemli diye düşünüyorum. Biz de hazırlıksız yakalandık bebeğimize kabullenme sürecimiz biraz zor geçti psikolojik olarak her ikimiz için de. O yüzden hazir olmak önemli
Melekk8 EmineRdvan14 her hamile kadında hormonlardan dolayı böyle şeylerin olacağını söyledim boş gebelik geçirdim hayallerim yıkıldı üzülmem çol normaldi ama kendimi çok tükettiğim için oda yıprandı
EmineRdvan14 Melekk8 haklısınız kadınlar normal de çok duygusal buna bı de gebelik eklenince sizi çok iyi anlıyorum yaşadığınız kolay bsey değil