Mucizebb Umutunannesi92 Herkese sipral taktım istemiyorum diyorum anca öyle diyebiliyorum 😅😅😅 ama içim içimi yiyor açıkçası 🤭🤭
Umutunannesi92 Mucizebb bende aylarca bebek düşünmüyoruz demiştim başta istiyorum dedim inan bir ay sonra olmayınca hani bebek dediler baktım olmuyor psikolojim bozuluyor çünkü regli filan olunca odaya kapanıp ağlamaya filan başlamıştım dedimki istemiyoruz oysaki içim gidiyor inan bu cümleyi kurdum bir akşam birine iki gün sonra testte iki çizgiyi gördüm sonra da supppriiiizzz dedim😂😂😂
Mucizebb Deletedmom7373700 giti gidiyorda vardı en son bktigimda çok uygun 20 tane ovulasyon 2 gebelik 54 tlydi galiba kargo dahi ve. Çok çabuk gliyor bn cumartesi sipars etim pazrtesi elimdeydi
Umutunannesi92 Mucizebb sizi hiç tanımıyorum neden bilmiyorum ama bende aynısını hissettim sizin adınıza 🙏🙏güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle 🙏🙏
Gulcingezer Kbraberk ilk 3 gun degerlendirilmeli ama yumurtlama haftasi 1 hafta birer gun arayla iliski olmali tutma olasiligi artsin
Mucizebb Merb kızlar az önce afdersiniz yikanirkn elime yapış yapış uzayan akıntı geldi yumurtalama mi olmuş yoksa yaklaşmışmi dünü degerlendirkik yarını degerlendirmeyi düşünüyorum. Saat 15.00 ovulasyon yapıyorum bilgisi olan yazabilirim bu ay çok ümitliyim
Gulcingezer Mucizebb yumurtlama canim baya koyulasmis yarinda boyle koyu olabilir muhtemelen ertesi gun catlar sen bgunden itibaren 3 4 gunu degerlendir kacmasin hadi guzel haberlerle gel ins
Mucizebb Gulcingezer Dun ilişki oldu sabah ta sperm harekletli oluyor diye duydum bu gece değilde sbahi değerlendirmek istiyorum. Zatn dün olduysa bu gecede olsa sperm kalitesiz olur diye dusnuyorum bu ay inslah kalırim ya çok isitoyrum rabim hepimize nasip eder isnalh.
Gulcingezer Mucizebb aynen cok dogru bi mantik bir gun arayla kalite artmasi dollenmede cok etkili ins olur🙏🏻