Zeynepli0135 bebeliannegeldi hayırlı olsun canım dogurmak için neler yaptın bizede söylede çok sıkıldım artık😅
annekuzucum bebeliannegeldi hayırlı olsunnnn ayy darısı bana Allahım 37 artı 3 teyim. Normal mi oldu. Sancı nasıl birşey o kadar merak ediyorum ki
bebeliannegeldi Zeynepli0135 BirFeyzaBirBebek karamella_ annekuzucum Zeynepli0135 hiçbir şey yapmadım 😅 bir anda 22sinde nişanım geldi şeffaf ama yoğun bir akıntıydı. Akşam daha fazla pembe renkte geldi. Peçeteyle her silişimde yeniden geliyordu. Hastaneye gittim. Doktor sancı yok dedi. Ama ben hafif adet sancıları hissediyordum. 2 cm açılma vardı ama acildeki doktora göre açılma da yoktu. Sezaryen olacaktım. Perşembe ya da PTEsi onu bekle dedi. Eve geldim uyudum gece 3te sancım başladı. Uykudan uyandırdı yani. Ilık suyla yıkandım geçmedi şiddeti arttı. 3.30da çıktım geçmiyordu. Doktoruma gittim 5 cm açıklık var normal deneyelim olmazsa sezaryene dönelim dedi. Ben de yok dedim. Israr etti suyumu patlattı kakasını yapmamış dedi demeyelim normali dedi denedik 1.5 saatte 7 cm oldu. Bende güç kalmadı gözümü bile açamıyordum zaten iri bebek denildiği için sezaryeni kabullenmiştim. İlk doğumum normaldi bu arada. Neyse sancılar şiddetlendi ben bağır çağır artık gücüm tükendi. Kan alacaklar elini sık diyorlardı sıkamıyordum. En sonunda doktoruma ben yeni covid atlattım gücüm yoktu zaten gerçekten yapamam ıkınacak güç kalmadı dedim. Sezaryene alınmak istedim doktorum ısrar etti az kaldı diye ben de yok dedim ve em sonunda sezaryene alındım.
BirFeyzaBirBebek bebeliannegeldi ay ben adet sancisinda bile bayılacak gibi oluyorum 😭 nasıl yapayim normal doğum
SutlacimiYedimmiBen bebeliannegeldi canım 40 dk falan daha dayansan normal dogacakmis ama kismet kilolu bebekmis heralde kaç kg dogdu
Busra2013 bebeliannegeldi darısı bana bnde 38+3 benım kasılmalarım cok oluo bugun ıdrar yapmakta zorlanıom zor cıkıo bıde kasılıo karnım nefesım kesılıo bu dogumun yakın oldugunumu gosterıokı bu arada allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah🥰
bebeliannegeldi Busra2013 amin inşallah 😊evet benim de idrarım geliyordu gidiyordum minik minik yapıyordum. Yok gibiydi. Ve karnım sürekli sertleşiyordu. Bir de aşırı uykum oluyordu bir iki gün öncesinde. 9da uyanıp 11de geri uyudum saat 4e kadar. Siz de sağlıkla alın kucağınıza.
bebeliannegeldi BirFeyzaBirBebek ben de dayanamıyordum ilkini yaptım zor da olsa ikinciyi yapamadım kilosu daha fazlaydı. Baştan yapamam dedim. Belki zorlasam olurdu ama gerçekten dayanılmaz bir ağrı çok değişik.
daisy_05 Merhaba, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 Pendik medipole gidiyordunuz sanırım, hangi doktor acaba, memnun kaldını mı?
bebeliannegeldi daisy_05 merhaba amin inşallah 😊 Canan hanıma gidiyordum memnun kaldım. Dikişim falan iyi. Soğuk biri ama işinde iyi.
bebeliannegeldi SutlacimiYedimmiBen evet dayansaydım olurdu belki ama 3350 zor doğurdum. Bu da 3745 doğdu. Ama doktor 3870 ölçmüştü bir hafta önce. O beni korkuttu yapamam diye düşündüm.
Busra2013 bebeliannegeldi benım ıdrarım gelıo gıdıom baya yapıom bebek cok sertlesıo ve yon degsıene kdr cok agrıo evet bejde cok uykulu halsızım kalkıp suyumu bıle ıcmeye usenıom ınsallah bu hafta gelır mınıgım
BirFeyzaBirBebek bebeliannegeldi Allah güç veriyor demek ki. İnşallah benimki kolay olur 🙏 kimisi 10 dk sürmedi çıktı hemen diyor. Kimisi de saatlerce ikindim diyor 🤷
Busra2013 bebeliannegeldi ınsallah cnm Pazartesi kontrol var bakalım nolck🥰sızın bebek kanala ınmısmıydı pekı
bebeliannegeldi Busra2013 yok inmemişti. Baş aşağıydı ama kanala kafası inmemişti. Nst de sancılarım düzensizdi. Ptesi gitmiştim kontrole. Salı günü nişan geldi çarş sabah 5te doğdu. Yani hiç belli olmuyor gerçekten. Bir anda hepsi gerçekleşiyor.
daisy_05 bebeliannegeldi bende canan hocaya gidiyorum, bunu duymak iyi oldu. Evet biraz soğuk ama işini bilen biri gibi duruyor güven veriyor bana. Benimde bebeğim 2 hafta önde gidiyor. Siz kaçta doğum yapmış oldunuz?